Referat serie 3 Hersom-Bjerregrav IF - Borup IF

Kampens spiller Kaare Elkjær

Borup serie 3 skulle ud i en vanskelig udekamp Kristi Himmelfarts Dag, da holdet besøgte naboerne fra Hersom/Bjerregrav IF i Bjerregrav. 

En kamp som var af yderste vigtighed for begge hold, og det kunne man også se på kampen, hvor begge hold var meget påpasselig ikke at dumme sig defensivt.

Kampen igennem var der ikke mange chancer. Hersom/B havde et lille overtag i første halvleg men det var kun ved dødbolde, at de var halvfarlige. I anden halvleg var det Borup, der fik lidt bedre fat. Johan Nielsen var tæt på med en first-timer på et godt indlæg, men fik Hersom/Bjerregrav blokeret skuddet i sidste øjeblik. Også Peter Lund fik en god skudchance efter et hjørnespark, men skød ved siden af målet.

Og lidt symptomatisk for kampen var kampens største chance nok, da en Hersom/Bjerregrav spiller sendte bolden tilbage til målmanden. Det var målmanden tilsyneladende ikke forberedt på, for han var ikke lige der, hvor bolden kom. Tilskuere fra begge sider af banen kunne følge en trillebold, der langsomt trillede lige forbi opstanderen i et tomt Bjerregravmål.

Men det blev ved de 0-0.

Kampens spiller blev målmand Kaare Elkjær, der med gode aktioner var medvirkende til det uafgjorte resultat.

Se flere billeder fra kampen på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: