Borup Idrætsforening

Læhegnet rundt om Borup IF opvisningsbane er nu blevet topkappet, så græsset på banen igen kan få optimale betingelser for at gro og holde et tæt græstæppe. Se omtale på vores hjemmeside. 

Traditionen tro holdt Borup Idrætsforening julestævne for hele familien 2. juledag i Skals Idrætscenter. Det blev endnu et vellykket arrangement. Se referat af stævnet på vores hjemmeside. 

OPDATERING. Vores vandlæk er nu fundet, og der er lukket til den uheldige forbruger. Vandtrykket hæves herefter gradvist til normalt tryk, når vores pumper kan følge med. Tak for hjælpen til de opmærksomme borgere. 

Så er programmet for Borup Idrætsforenings Familiejulestævne i Skals Hallen 2. juledag offentliggjort. Se programmet på vores hjemmeside. 

Forårets puleinddeling i kvinderækkerne er nu offentliggjort, og det gave en herlig gave til vores lokale SUB09 Kvinder, da de nu alligevel skal spille i jyllandsserien, selv om de rykkede ned i serie 1 ved sæsonafslutningen 2022. Se omtale på SUB09 hjemmesiden

Tirsdag den 13. december kl. 1800 til kl. 2000 er der december-hygge med luciaoptog på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Der synges fællessange, og der er mulighed for at købe gløgg og æbleskiver. Endelig er der mulighed for at købe husflidsprodukter fra husets brugere. Se opslag på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening holder igen i 2022 fodbold-julestævne for hele familien. Det sker 2. juledag i Skals Idrætscenter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 50 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Første søndag i advent er dels kirkeårets start og samtidig nedtælling til julens komme. I Låstrup blev det fejret med gudstjeneste, juletræstænding, gløgg og æbleskiver i våbenhuset. Se opslag på vores hjemmeside.