Låstrup-Nyt

Se information om Låstrup og livet her på dette link

Byfesten i Låstrup byder i 2022 på en nyhed på programmet. Det er lørdagsdysten, der som navnet siger løber af stablen lørdag formiddag. Se opslag om tilmelding på vores hjemmeside. 

Vejret var perfekt til årets Sankthans Aften, da Låstrup Lokalråd bød til hyggeaften med grill, båltale af Louise Markussen, snobrød og kagebord i byfestteltet på Borup Stadion i Låstrup. Med over 100 deltagere må det siges at være en fantastisk succes. Se omtale på vores hjemmeside.

Torsdag den 23. juni kl. 1800 er der Sankt Hans Aften arrangement med gril til medbragt mad og mulighed for at lave snobrød. Louise Marcussen kommer og holder en båltale og vi synger midsommersangen. Se opslag på vores hjemmeside.

På mandag starter byfesten i Låstrup, men allerede i morgen torsdag den 23. juni 2022, fra kl. 1800 er der mulighed for at smugkikke på udsmykningsudvalgets store arbejde med at gøre byfestteltet smukt og indbydende. Se opslag på vores hjemmeside. 

Fredag den 1. juli 2022, kl. 1900 afholdes kæmpe bankospil i Låstrup Forsamlingshus i forbindelse med byfesten i Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside. 

Lørdag den 18. juni 2022 var der præmieoverrækkelse i Lokaldysten 2022. Her blev det til en flot 3. plads til samarbejdet mellem Nr.Rind og Låstrup. Se opslag på vores hjemmeside. 

Torsdag den 23. juni holder de søde forboldbørn i Borup IF sidste forårstræning. se opslag og fotos på vores hjemmeside.

Uge 25 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 19. juni var der teltrejsning og klargøring til byfest i Låstrup. Teltet blev rejst og mange andre opgaver blev løst, så byen nu er klar til byfesten i uge 26. 

Fredag den 1. juli 2022, kl. 1700 er det NERF tid på Borup Stadion under byfesten i Låstrup. Husk at tilmelde dig til en sjov aktivitet.