Borup Idrætsforening

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Skals FF den 18. maj 2024 blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Se dagens kampprogram for serie 3 kampen mod Skals FF på Låstrup Stadion kl. 1330. Husk der er pølser på grillen og fadøl i hanerne til en garanteret god fodboldkamp.

Der var god opbakning til Nr.Rind og Låstrups fælles lokaldyst-arrangement torsdag den 16. maj fra Nr.Rind Forsamlingshus. Se omtale af arrangementet på vores hjemmeside.

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 1715 er Låstrup og Nr.Rind igen klar til at dyste med kommunens øvrige lokalsamfund i gang, løb og cykling, men også i opbakning til vores arrangementer. Se omtale på vores hjemmeside. 

Uge 20 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Lørdag eftermiddag fik Borup IF besøg af lokalrivalerne fra Ulbjerg IF. En kamp som var utrolig vigtig for begge hold, hvor gæsterne med en sejr kunne komme tættere på overlevelses stregen og Borup tætter på de sjove placeringer i toppen af rækken. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Se dagens kampprogram for serie 2 kampen mod Ulbjerg IF på Låstrup Stadion kl. 1330. Husk der er pølser på grillen og fadøl i hanerne til en garanteret god fodboldkamp. Whats not to like. 

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Ulbjerg IF den 11. maj 2024 blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Lørdag eftermiddag tog Borup imod Karup/Kølvrå 07 i en kamp hvor hjemmeholdet fra Borup, var hårdt ramt af skader og afbud. Trods hårde odds blev det til pointdeling. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Uge 19 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.