SUB 09 Damer

Se nyheder for SUB09 Damerne på dette link. 

SUB09 dameholdet er sammensat af medlemmer fra de 3 moderklubber, Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF. Holdet skiftes til at spille hjemmekampe på de 3 moderklubbers stadions. 

Klubbens førsteholde spiller i Jyllandsserien efter i et par år at have prøvet kræfter med Kvindeserien. SUB09 har Viborg Kommunes højst rangerende damehold.

Anden holdet spiller 7-mands fodbold. 

Se kontaktoplysninger på Dameudvalg og trænere på dette link. 

 

SUB09 damehold videre til Jyske Mesterskaber

Fra venstre Maria Svenningsen, Sara Just Poulsen, Ida Velling Gundersen og Line Østergaard Larsen. 

SUB09 damehold i A-rækken spillede sig søndag den 7. januar 2018 videre til Jyske Mesterskaber i Indendørs fodbold. Det skete i forbindelse med dagens stævne i Nordthy Hallen, hvor holdet med 2 sejre og ét uafgjort resultat spillede sig til puljens førsteplads skarpt forfulgt af Vildbjerg SF kun ét point efter SUB09. 

Begge hold går videre til JM, der spilles den 3. og 4. februar i Hornslet Hallerne. 

SUB09s hold i B-rækken vandt også sin pulje og spillede sig dermed videre til Regionsmesterskaberne den 21. januar i Alpi Hallerne i Lind. 

Tillykke til de 2 dygtige hold. 

Annoncesponsor for dette opslag er:

Ny træner i SUB09 fra 2018.

Træner Kristian Kjær foto herover.

Torsdag den 14. december havde dameudvalget i SUB09 kaldt damespillerne sammen for dels at holde spillermøde og dels for at afsløre, hvem der skal træne spillerne i den kommende sæson. Spillerne troppede talstærkt op og var spændte til det yderste af tåneglene.

Spændingsniveauet var højt, for det er naturligvis ikke helt lige meget, hvem der skal stå i spidsen for træning, kampene og damefodbolden i SUB09.

Da spillerne var på plads blev den nye træner kaldt ind i mødelokalet. Frem trådte Kristian Dam Kjær, og damerne kvitterede med jubel og klapsalver. Kristian fik mulighed for at præsentere sig selv og hilse på de fremmødte damer.

Kristian er lærer på Ådalskolen i Skive. Han bor i Halskov sammen med Helle. Kristian er far til 3 dejlige friske drenge og bonusfar til yderligere 2 børn. I fritiden spiller han lidt musik. Måske kender de lokale i Låstrup Kristian fra en byfest for 4 år siden, hvor han sammen med Thomas Mikkelsen spillede under navnet ”Poeten og Lillebror”

Kristian er opvokset i Nordfjends, hvor han har spillet i Ørslevkloster IF (ØK) og Højslev Kirkebys fælles ungdomsafdeling. I seniorårene spillede han først i Højslev Kirkeby og flyttede for 8 år siden klub til ØK.  De seneste 6 år har Kristian stået i spidsen for seniorherrerne i ØK og var for 2½ år siden med til at genstarte kvindefodbolden i ØK. Han var derefter træner for kvinderne i 1½ år samtidig med, at han var træner for herrerne. Kristian sluttede som træner i ØK med udgangen af sæsonen 2017 og er nu klar til nye udfordringer.

Efter en kort præsentation erklærede Kristian, at han gælder sig meget til at komme i gang som træner for SUB09 damerne. Han starter i det nye år og er allerede i gang med at planlægge fodboldopstart forår 2018. Det sker lørdag den 27. januar kl. 1400 på Borup Stadion i Låstrup. Kristian er efter det første møde med spillerne meget positiv og glæder sig enormt meget til at komme i gang med den nye trænergerning. Han kunne mærke, at pigerne var ambitiøse og gerne vil fodbolden. Samtidig gav de udtryk for, at det sociale klubliv også er vigtigt i en god fodboldklub.

Kristian løber selv meget og opfordrer damerne i SUB09 til at vedligeholde løbetræningen frem til sæsonstarten sidst i januar. På den måde kan træningsaftenerne bygges op om fodbolden mere end om konditionen.

SUB09 byder Kristian velkommen til SUB09. Vi glæder os alle til at følge damerne i den kommende sæson.

Afslutningsfesten 2017

Dameholdet serie 2:

Else Astrup kunne som holdleder berette om en god sæson i serie 2. Holdet havde den store succes både at få scoret mål og at vinde kampe. Specielt én kamp går over i historien, da serie 2 holdet vandt hjemmekampen mod Team Viborgs førstehold på Borup Stadion i Låstrup her i efteråret. Det var en dejlig oplevelse på en stor dag, hvor Else Astrup tilmed havde 25 års jubilæum på sit arbejde.

Serie 2 holdet endte på puljens fjerdeplads, hvilket er helt over holdlederens forventning. Holdet har bestået af stabile spillere. De har både haft det sjovt, de har hygget sig og der har været plads til gensidige drillerier. Alt er med til at gøre det til en god oplevelse af spille fodbold i SUB09. Selv om holdet har haft det sjovt, så er spillerne også mødt frem og er gået på hanen for at vinde kampe. Strategisk er spillerne sendt længere frem på banen, end holdet traditionelt har gjort. Det bar frugt her i efteråret med gode sejre.

SUB09 serie 2 er klubbens andenhold, mens modstanderne ofte har været de respektive klubbers førstehold. Der har været god modstand og der er spillet gode kampe.

Else takkede Flemming Lund for god opbakning til kampene, hvor han ofte er kommet snigende efter kampstart. Dejligt at klubbens førsteholdstræner viser interesse for andenholdets kampe. Holdet har i alt benyttet 28 forskellige spillere.

Titlen som årets spiller 2017 går til en spiller, som både uden for banen og inde i kampene har ydet en kæmpe indsats for holdet. Årets Spiller 2017 er Janni Mikkelsen, der fik overrakt vandrepokal og kurv fra Else.

Dameholdet Jyllandsserien

Flemming Lund tog ordet. Han oplyste, at han var kommet lidt hovedkulds ind i arbejdet som træner for SUB09, da klubben og den daværende træner Flemming Neesgaard besluttede at ophæve kontrakten midt i forårssæsonen. Også her kom Flemming Lund snigende ind fra sidelinjen.

Flemming oplyste, at han hele tiden har følt, at der var god opbakning til holdet med mange damespillere at vælge imellem. Dejligt at se, at klubben kan stille med 28 damespillere til afslutningsfesten. Han oplyste, at det kunne være dejligt, hvis spillerne lige gav hinanden håndslag på, at de også kom fast til træningsaftenerne.

Flemming gik til opgaven med det formål, at få humøret og fodboldglæden tilbage på førsteholdet. Det kneb lidt med det, da han overtog holdet. Trods svære kampe, hvoraf holdet har tabt de fleste kampe, synes træneren, at det er lykkedes at skabe glæde omkring fodbolden igen. Holdet var godt nok stabilt og de tabte da også stabilt alle kampe i foråret.

Holdet rykkede ned fra kvindeserie Vest i foråret, hvilket var helt fortjent. Holdet led af savnet efter Lea Sørensen, der flyttede fra området og dermed fodboldklub. Det hul var ikke let at fylde, så holdet måtte ned i Jyllandsserien. Ud over savnet af Lea fik holdet tilgang af rigtig mange unge 15 årige spillere, der skulle spilles ind på holdet. Niveaumæssigt har der ikke været stor forskel på kvindeserien og jyllandserien. Det har været en pulje med højt niveau i jyllandsserien.

I efterårets første kamp spillede SUB09 mod Thisted i øsende regnvejr og med truende tordenvejr. Holdet kom foran og det så ud til, at holdet skulle vinde kampen, indtil trænerens egen datter desværre fik lavet et selvmål. Ærgerligt pointtab i første kamp. I efterårets anden kamp kom holdet godt tilbage og vandt 5-2 mod Skive. Derefter er det gået op og ned i svære kampe. Holdet endte med at blive nummer 5 i en svær pulje, hvilket er helt godkendt.

Jyllandsserieholdet er fortsat Viborg Kommunes højst placerede damehold, hvilket vi ska være stolte af.

Trænerens eneste savn ved at være tilknyttet dameholdet er, at han bliver smidt ud af omklædningsrummet og derfor ikke har kunne være med i tredje halvleg, hvis der har været en sådan på holdet.

Årets træningsflid gik til en yderst stabil spiller, der troligt troppe op til hver en træning med god opbakning fra forældrene. Spilleren Michelle Drejdal bor nemlig i Møldrup og har brug for at blive kørt til træning. Her har Line og Kent vist rigtig stor opbakning.

Årets Spiller 2017 er valgt af spillerne ved afstemning efter hver kamp. Spilleren er teknisk dygtig og en rigtig fighter. Hun har et flot niveau og fylder sin plads fuldt ud. Både på banen og uden for banen har spilleren givet sig 100 procent. Årets spiller er Kathrine Bach Møller.

Flemming Lund takkede Else Astrup for en kæmpe hjælp med at komme ind på holdet. Han takkede desuden holdleder Line Mogensen for hendes arbejdsindsats for holdet.

Spillerne Janni Mikkelsen og Kathrine Bach Møller tog ordet på vegne af spillerne på de 2 hold. Janni Mikkelsen, der er anfører på serie 2 takkede holdets mor Else for den store arbejdsindsats, som hun yder for fodbolden og for holdet. Else fik overrakt en kurv som tak for hjælpen.

 

Kathrine Bach Møller, der er anfører for jyllandserieholdet tog ordet på vegne af spillerne her. Hun oplyste, at holdet efterhånden er kommet igennem det kaos, der opstod i kølvandet på skiftet fra træner Flemming Neesgaard til Flemming Lund. Hun er enig i, at holdet skulle rykke ned fra kvindeserien til jyllandsserien. Hun overrakte på vegne af spillerne en flaskeåbner, så Flemming kunne tælle sine genstande, når han var til fest. Gaven givet i håbet om, at Flemming så vil kunne holde sig vågen lidt længere til festerne. Hvis det ikke lykkes, så fik Flemming lige en sovemaske med et par åbne øjne, så han i det mindste kunne se vågen ud, når han sov. Alt i bedste mening.

 

Flemming fik overrakt en kurv fra spillerne, som tak for året der gik.

Træningsopstart SUB09 damer 2017

16 SUB09 damespillere var klar til træningsopstart på Ulbjerg Stadion lørdag den 4. februar. 

Lørdag den 4. februar 2017 var der indbudt til træningsopstart for SUB09 damerne på Ulbjerg Stadion. Ulbjerg Idrætsforenings formand Viggo Sørensen tog imod på forpladsen og bød velkommen til den kommende forårssæson. Viggo bød også velkommen til klubbens nye træner Flemming Neesgaard, der fra årsskiftet tiltrådte som træner for damerne. 

Flemming Neesgaard bød ligeledes velkommen til de 19 friske piger, der var mødt frem til træningsopstarten i det fine forårsagtige vintervejr. Græsset var grønt og blødt, bolden rund og pigerne klar til at træne sig op til den kommende sæson. Flemming oplyste, at han håber på en god træningskultur med 15 spillere til hver træning. Der er træning hver mandag og onsdag aften kl. 1900. Lige uger i Borup og ulige uger i Ulbjerg. Første onsdag i hver måned i Skals. Træningen i uge 6 er både mandag og onsdag i Borup. 

Efter velkomst og formallia var i orden, gik pigerne på træningsbanen og fik de første boldberøringer i støvlerne. en let omgang træning til pigerne, hvorefter der var mulighed for at nyde en omgang suppe i klubhuset. Flemming oplyste, at han havde smugkikket på niveauet i en af efterårets kampe mod et tophold. Han er overbevist om, at holdet selv kommer til at bestemme, hvordan det kommer til at gå i foråret. Det kommer helt an på viljen, træningen og motivationen, når først kampene går i gang. 

I foråret spiller SUB09s førstehold i Kvindeserien, der er kvindernes tredje bedste række, mens andenholdet spiller i serie 2. Der er dermed plads til spillere på alle niveauer, så ingen undskyldning for ikke at møde frem til træning, så formen kan komme på plads inden sæsonstart i april måned. 

  

Viggo Sørensen bød velkommen til træningsopstart på Ulbjerg Stadion

Træner Flemming Neesgaard tog mod SUB09 damerne og indledte sin trænergerning for klubben.

Tid til en let omgang træning på grønsværen, så der kan komme styr på bolden i de kommende kampe.

Se alle billederne fra træningsopstarten på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er:

Flemming Neesgaard ny dametræner i SUB09

Line Bach Møller fra SUB09 dameudvalget besegler ansættelsen med et godt gammeldags håndtryk. Så er den aftale i hus. 

Ny dametræner i SUB09

Dameudvalget i SUB09 har nu tegnet kontrakt med en dametræner for 2017. Valget er faldet på Flemming Neesgaard, der er 48 år og bor i Skive. I Flemming Neesgaard har SUB09 fået en særdeles erfaren dametræner, der startede sin trænergerning helt tilbage i 1987.

Dengang stod der Rønbjerg på klubnavnet og fodboldspillerne var klubbens dameseniorhold. Siden da har Flemming trænet alt fra drenge, junior og ynglinge. Han var i 2000 og 2001 herretræner i Stoholm IF samtidig med, at han tog sin A-licens på Danmarks Trænerskole i Aalborg. Med A-licensen i hus var han i årene derefter med til at starte FK-Viborg, hvor han tog sig af ynglingedrenge i 2 år. Derefter Skives drenge i 2 år.

I perioden fra 2006 til 2014 var fodbolden lagt på hylden, da Flemming flyttede til Nuuk i Grønland og startede egen glarmesterforretning. I den periode var der ikke plads til fodbold for forretningen tog al hans tid. Glarmesterforretningen blev solgt i 2014, hvorefter Flemming flyttede til Syddanmark, hvor han bosatte sig i Skive.

Efter ankomst til Danmark kom der igen tid og lyst til fodbold. Han blev tilknyttet Skives jyllandsserie herrer som assistenttræner. Han havde en halv sæson i Sparkær som herreseniortræner, og så var han i en periode i Skovbakken, hvor han havde U17 DM Damer (nuværende U18 DM Damer). Sidstnævnte trænergerning har efter eget udsagn givet træneren et godt indblik på kvindefodbold på et højt niveau.

Flemming Neesgaard oplyser, at den vilje og lyst til læring gennem træning, som han har oplevet i sin tid i Skovbakken gjorde, at han straks var interesseret i at optage trænergerningen i SUB09, da han fik en henvendelse fra klubben. Den lyst blev ikke mindre efter det første inspirerende møde med dameudvalg og et par repræsentanter for spillerne.

Flemming er klar over, at der ligger et stort arbejde foran ham. Både med at få træningen til at hænge sammen, med at opbygge/tilrette spillestilen, i forhold til afvikling af kampe, udvikling af den enkelte spiller og udvikling af holdet som helhed. Han er dog sikker på, at en hård træningsindsats i den kommende sæson, nok skal få det hele til at lykkes. Ud over træning og sportslig fokus, skal der også være plads til fokus på sociale tiltag på holdet.

Flemming glæder sig til at komme i gang med trænergerningen. Han tiltræder jobbet ved årsskiftet 2016/ 2017. Dameudvalget forventer, at udendørs træning starter omkring den 1. februar.

SUB09 Kvindeserie Vest 2017

SUB09 kvinderne formåede i foråret 2017 desværre ikke at holde sig oppe i Kvindeserie Vest og må dermed rykke ned i Jyllandsserien. Foråret bød desuden på trænersikfte, idet træner Flemming Neergaard og klubben ophævede samarbejdet efter ønske fra træneren. Flemming Lund overtog roret for Kvindeserieholdet. 

Mange ændringer i foråret, og mange spillere flyttede fra området, hvilket betød, at holdet ikke kunne klare de svære kampe i Kvindeserien. I efteråret spiller SUB09s førstehold derfor i Jyllandsserien. 

SUB09 Afslutningsfest 2016.

Sara Just Poulsen og Anna-Katrine Mikkelsen med deres pokaler. Gitte Thorsager fik Årets spiller på serie 2-holdet, men hun var fraværende, så den overrækkes senere. 

Viggo, der er formand i Ulbjerg IF startede aften med at byde velkommen til alle SUB09 damerne.

Han oplyste, at Kvindeserie-holdet har haft en sværere sæson her i efteråret, end holdet havde i foråret, hvor holdet lå godt i den midterste del af puljen. I efterårssæsonen lykkedes det lige netop at redde sig i sæsonens sidste kamp, så der var mere spænding om resultatet i efteråret, end i foråret.

Andenholdet i serie 2 var igen kommet i en stærk kreds, med mange gode hold. Men selvom der måske ikke kom så mange point på kontoen, så har det stor betydning for kvindeserie-holdet, at der er et andethold, hvor reservespillerne kan få kamptræning. Spillerne på andenholdet står altid stand-by til at kunne hjælpe kvindeserieholdet ved afbud eller skader, og det vil være umuligt at have et hold i kvindeserien, hvis ikke man har et godt 2. Hold.

Trænerne

Lars Løvig tog ordet og holdt tale. Han startede med at sige, at et kært barn har mange navne. SUB 09s damespillere er nogen som gerne vil spille bold, have det godt sammen socialt, og det skaber masser af venskaber.

SUB09 kvinderne har nu været i kvindeserien i 2 sæsoner. I foråret var SUB09 i den øverste del, mens anden sæson var noget hårdere og mere usikker. 2. Holdet har ikke vundet så mange kampe, men til gengæld er det dem, som med sikkerhed har vundet 3. Halvleg. 

Lars har været meget glad for at være i SUB09, og roser de tre klubber, Skals, Ulbjerg og Borup, for deres opbakning. Han takker også dameudvalget for deres hjælp og opbakning, og Else for altid at give en hjælpende hånd til både alt det praktiske som medlemslister og alt det andet, som Else står for. Lars har altid kunne ringe til Else og få hjælp. 

Lars roser spillerne og holdene for deres flotte udvikling både som hold og individuelt. Spillere har blomstret igennem de to år, og mange har fået et stort ansvar, som de har taget til sig. Selv hvis de er kommet på nye positioner, som er uvante for dem, så tager de opgaven til sig, og gør som de skal...

Lars siger tak for 2 gode år i SUB, og Chili for 1 år, de har været rigtig glade for at have trænet damerne. Det har været en svær beslutning at skulle tage, men de ønsker SUB09 kvinderne alt mulig held og lykke fremover.

Holdlederne:

Holdlederne Kathrine Bach Møller og Maria Johansen tog ordet. De takkede trænerne Lars og Chili, holdleder for 2. Holdet Else Astrup og holdleder for kvindeserieholdet i foråret Mads Tovgård, samt holdleder for kvindeserie holdet i efteråret Janni Mikkelsen - De fik alle overrakt en gave. 

Kathrine Bach Møller takkede Lars og Chili for deres medvirken til, at det sociale sammenhold på og uden for banen har været så godt. Man har altid kunne gå til dem, hvis man havde noget, som gik en på. Holdlederne oplyste, at SUB09 spillerne spillermæssige har udviklet sig meget de seneste to år, og det kan vi takke Lars og Chili for. Det er kvindeholdene meget taknemmelig for.

Maria Johansen nævnte at selv om anden-holdet ikke har gå så mange point i årets løb, så har sammenholdet på holdet været rigtig godt. De har det godt sammen socialt. Og selvom vi er bagud, så bakker holdet stadigvæk hinanden op både inde på og uden for banen. Ikke mindst 3. Halvleg er vigtig for alle på andenholdet. Som eksempel kan nævnes, at holdet efterl sidste kamp her i efteråret tog ud og spiste pizza sammen, og havde en hyggelig aften der. De vil gerne takke Else for altid af være rar og imødekommende. Hun er god til at tage mod nye som gamle spillere, og hun er vores helt egen hønemor, som hun selv siger.

Træningsflid:                                Anna-Katrine Mikkelsen

Årets spiller 2. Holdet:                  Gitte Thorsager

Åretsspiller:                                  Sarah Just Poulsen

  

Årets spiller på Kvindeserieholdet Sara Just Poulsen og Årets Træningsflid Anna-Katrine Mikkelsen flankeret af de glade trænere Lars og Chili.

 

Holdlederne Maria Johansen og Kathrine Bach Møller takkede trænere og holdleder for den store indsats, som de har ydet for kvinderne gennem det forløbne år. 

Trænerne Lars og Chili med gaver fra spillerne.

Der var selvfølgelig også en gave til Else Astrup, der har og altid gør en kæmpe indsats for kvindefodbolden i SUB09.

  

Der blev festet og hygget til ud på de små timer, så sæsonen blev fjeret på behørig vis. 

 

Træningsopstart 2016

18 kvindespillere var mødt op til SUB09s træningsopstart i fantastisk klart solskin på Borup Stadion lørdag den 13. februar kl. 1400.

Formand Lars Justesen bød som repræsentant for den arrangerende klub velkommen til kvinderne, der startede med standerhejsning ved holdets yngste sammen med den mest erfarne. Anna-Kathrine Mikkelsen og Else Astrup fik æren af at hejse flaget, der dovent hang langs stangen i det vindstille vejr.

Træner Lars Løvig tog over og førte an på træningsbanen, hvor spillerne lavede sjove og udfordrende aktiviteter. Konkurrencegenet blev udfordret og selvfølgelig blev der spillet fodbold.Træner Chili var i dagens anledning forhindret på grund af trænerkursus. 

Efter én times aktivitet på det vintergrønne græs, bød Karin på suppe i klubhuset, mens Lars Løvig lavede oplæg til den kommende forårssæson. Han oplyste, at han glæder sig fantastisk til samarbejdet i foråret, hvor det bliver spændende at følge, om kvinderne kan bide sig fast i Kvindeserie Vest, hvortil de er rykket op fra serie 1 på blot 2 halvsæsoner.

SUB09 stiller dels med holdet i Kvindeserie Vest, hvor hold som Fortuna Hjørring, ASA-Aarhus, AAB skal mødes, og dels med et hold i serie 2. Bliver der spillere til det, vil der desuden blive et 7-mandshold for dem, der ikke har mulighed for at træne så meget. Lars Løvig pointerede, at det er vigtigt, at den gnist, der har været i de 2 foregående sæsoner i medgang, også fastholdes i den kommende sæson, hvor det unægtelig bliver mere udfordrende at vinde og score mål for førsteholdet.

Kvinderne træner hver mandag og onsdag kl. 1900. Der trænes skiftevis i Skals, Borup og Ulbjerg. Alle gamle som nye spillere er velkomne til træning, så trænerne kan danne sig et overblik over spillermaterialet. Træneren lovede, at træningen primært bliver sjov træning med bold, mens konditionstræningen kan klares individuelt.

se billeder fra opstarten på dette link. 

Husk træningsopstart 13. februar

Lørdag d. 13. februar kl. 14:00 i Borup

Vores succesrige trænere

Lars Løvig & Chili

Byder nye som gamle spillere meget velkommen.

Der serveres suppe efter træningen.

 

I opstarten er der træning mandag og onsdag kl. 19.00 - 20.30

Ønsker du at høre nærmere kan du kontakte os på info@borupif.dk, hvorefter du bliver kontaktet. 

Hilsen

Dameudvalget SUB09

Se og download den fulde indbydelse på dette link. 

Afslutningsfest SUB09 Damer 2015

Træner Lars Løvig

Takkede på damesiden for en fantastisk sæson, hvor holdet er rykket op hele 2 gange. Først fra serie 1 til Jyllandsserien og sidst fra Jyllandsserien til Kvindeserie Vest. Træneren trådte til i foråret og har siden da oplevet et godt fodboldmiljø, hvor han har følt sig rigtig velkommen på de 3 stadions i klubben.

Over sæsonen har træneren oplevet en god tilgang af spillere og antallet af damer til træning er støt stigende. I starten var der på gode dage 14-15 spillere voksende hen over sæsonen til 20 spillere pr. gang, kulminerende med hele 26 spillere til den sidste træning i sæsonen. Det lover godt for Viborg Kommunes nu 2. bedst placerede hold kun overgået af Team Viborg.

Træneren har på fodboldbanen set en god udvikling, hvor der er blevet spillet flot fodbold. Spillet er præget af et boldbesiddende spil, hvor samspillet er i højsædet mere end de individuelle præstationer.

Uden for fodboldbanen har træneren oplevet en fantastisk opbakning, ikke mindst til oprykningskampen på Borup Stadion, hvor ikke mindre end 130 tilskuere troppede op for at give holdet den fortjente opbakning. Holdet vandt overbevisende 10-1 i den sidste kamp, så ingen skulle være i tvivl om, at holdet har fortjent oprykningen.

Træneren takkede medtræneren Chilli for godt samarbejde, han takkede Else Astrup for konstruktivt arbejde for holdet. Han takkede dameudvalget og moderklubberne Ulbjerg, Skals og Borup for opbakning til damefodbolden.

Holdleder Else:

Takkede førsteholdet for en god sæson. Hun takkede klubberne for opbakning til damefodbolden gennem det forløbne år. Else oplyste, at hun gerne ville trække en enkelt persons præstation frem. Det er Poul Børge Tougård, der har fulgt dameholdet i mange år. Helt tilbage i 1989, var det Poul Børge, der ringede til hende, mens hun endnu var juniorspiller, for at spørge, om hun ikke ville hjælpe det daværende damehold. Hun sagde dengang ja og ønsker nu at takke Poul Børge for hans vedholdende indsats for damefodbolden. Han har gennem det forløbne år været en trofast tilskuer, uundværlig hjælper for dameudvalget, ikke mindst da der i vinterpausen sidste år skulle skaffes en ny træner. Else takkede af hjertet Poul Børge Tougård for hans indsats.

Holdleder Kandee:

Takkede andenholdet, der spiller i serie 2 for en god sæson, hvor han har oplevet en god succes med holdet. Det har givet gode oplevelser på fodboldbanen gennem sæsonen. Han fremhævede, at holdet fysisk, socialt og taktisk er opkvalificeret fra det gamle 7-mandshold til et fuldblods 11-mandshold. Holdet har haft modgang, men på trods heraf, har han ikke oplevet determinisme. Han takkede Lars og Chilli for godt samarbejde og god træning til spilleren.

Anfører, Kathrine Bach Møller

Takkede på vegne af spillerne trænerne Lars og Chilli for en sæson, hvor det såvel socialt som fodboldmæssigt har gået godt. Trænernes engagement har helt sikkert haft en positiv indvirkning på tiltrækningen af nye spillere og på lysten til at møde op til træning. Kathrine takkede desuden Else, Janni og Kandee for deres indsats som holdledere i det forløbne år.

Trænerne motiverede deres valg af årets spillere og træningsflid på damesiden:

Årets spiller Jyllandsserie:      Line Møller

Årets spiller Serie 2:                  Julie Lange

Træningsflid damer:                 Anna-Kathrine Mikkelsen