SUB09-Damer-Nyt

Se holdopstilling og information om SUB09 damerne på dette link.

Fredag aften var der lagt op til en meget vigtig kamp i Jyllandsserien, da SUB 09 pigerne skulle på besøg hos Hover IF.  En kamp, hvor SUB pigerne med en sejr kunne sikre sig endnu en sæson i JS rækken. Se referat på SUB 09 hjemmesiden. 

Søndag den 2. juni var SUB pigerne på en svær udebane mod det tidligere Kvindeseriehold fra Morsø. Se på SUB 09 hjemmesiden, hvordan det lykkedes at tage de 3 point med hjem efter en flot 0-2 sejr. 

De frivillige hjælpere i Borup IF har i dette forår holdt ikke mindre end 3 effektive arbejdsdage fordelt over den seneste måned. Se omtale på vores hjemmeside. 

Fredag den 17. maj var ØK på besøg hos SUB 09 på stadion i Låstrup. Vejret var godt, banen frisk og nyklippet, grillen tændt og rigtig mange tilskuere overværede en fantastisk fight, hvor SUB 09 trak det længste strå med en 2-0 sejr. Se referat på SUB 09 hjemmesiden. 

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 1715 er Låstrup og Nr.Rind igen klar til at dyste med kommunens øvrige lokalsamfund i gang, løb og cykling, men også i opbakning til vores arrangementer. Se omtale på vores hjemmeside. 

Efter et vådt forår er Låstrup Stadion nu ved at være tip top i orden til forårets første hjemmekampe. I mellemtiden har frivillige hjælpere udskiftet spillerbokse, flagstang og målnet, så alt er nu klar til første hjemmekamp på lørdag den 20. april. 

SUB 09 drog fredag aften til Lemvig med håb om at kunne give puljens stærke hold modstand nok til at kunne tage point med hjem. Den forhåbning holdt desværre ikke for hjemmeholdet vandt 3-0. Læs referat fra kamplen på SUB 09 hjemmesiden. 

Lørdag smed SUB 09 ærgerligt point i udekampen mod ØK, da holdet tabte knebent 2-1. Se referat af kampen på SUB 09 hjemmesiden. 

Anden påskedag tog SUB09 damerne til Spjald for at spille sæsonens første kamp mod oprykkerne fra Spjald. Her blev det til pointdeling med 1 mål til hvert af holdene. Se referat af kampen på SUB09 hjemmesiden. 

Det er nu tid at sætte et stort kryds i kalenderen i hele uge 27, hvor byfesten i Låstrup finder sted. Byfestudvalget har offentliggjort, at temaet for i år er "Camping". Der er med andre ord udsigt til at flyde hen, lave sjove aktiviteter efter temaet camping og formentlig spise campingmad. Følg med på hjemmesiden og facebookgruppen Byfest i Låstrup