Borup Idrætsforening

Borup Idrætsforening Jylland har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte idrætsforeningen., hver gang du tanker benzin eller diesel. Se mere om aftalen på vores hjemmeside. 

Efter tilmeldingsfristens udløb har det desværre ikke været muligt at danne puljer nok til at lave en ordentlig fodboldturnering. Bestyrelsen har derfor besluttet at aflyse julens fodboldstævne for hele familien i Skals Hallen 2. juledag. 

Onsdag den 13. december er der traditionen tro Lucia-optog og julehygge på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Fjordklyngens Skole 5. klasse går Lucia-optog. Husets brugere sælger ud af deres håndværk, og der kan købes gløgg og Æbleskiver. Ingen tilmelding kik forbi mellem 18 og 20. 

Uge 50 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Første søndag i advent er dels kirkeårets start og samtidig nedtælling til julens komme. I Låstrup blev det fejret med gudstjeneste, juletræstænding, gløgg og æbleskiver i våbenhuset. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Første søndag i advent er i dag den 3. december, hvor Låstrup traditionen tro tænder lys i juletræet i Enghaven efter gudstjeneste i Låstrup Kirke kl. 1900. Der er gløgg og æbleskiver i våbenhuset efter juletræstændingen. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 48 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 47 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 46 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.