Klubben-Nyt

se information om Borup Idrætsforening og tilbud til medlemmer på dette link. 

Borup IF serie 2 kamp på lørdag er blevet flyttet til Stoholm Stadion på deres kunstgræsbane, grundet kampbanen på Borup stadion desværre ikke er klar til kampe endnu.

Her til aften blev det nye trænerteam for Borup IF serie 5 afsløret, så velkommen til de 2 guttermænd, der i 2023 skal stå i spidsen for klubbens andethold. Se omtale på vores hjemmeside. 

Efter 16 års fravær blev det til nederlag for Borup i serie 2, da holdet i en meget tæt kamp tabte 1-0 på Liseborgcentret mod Viborg Søndermarken. Længe så det ud til, at holdet ville kæmpe sig til det ene point, men til sidst knækkede holdet over, og man måtte indkassere et mål mod sig i det 75. minut., da en Søndermarken-spiller headede et fint indlæg i mål mod en chanceløs August Mathiessen i målet.

Uge 13 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Efter 16 år i lavere rangerende rækker, er Borup IF herrer klar til comeback i serie 2, når holdet på søndag kl. 1615 møder Viborg Sdrm på udebane. Se opslag på vores hjemmeside. 

Uge 12 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 11 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Uge 10 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

60 flot udklædte børn og voksne deltog i årets fastelavnsfest søndag den 26. februar 2023. Se omtale og flotte billeder fra arrangementet via vores hjemmeside. 

Uge 9 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.