Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Løgstrup G&IF

Første hjemmekamp på Borup Stadion hvor vi skulle helt ind i dommerens tillægstid for at finde kampens 3-1 resultat til Borup.

Det kunne ellers have set helt anderledes ud på måltavlen hvis Borup havde udnyttet flere store chancer i første halvleg. Generelt stod hjemmeholdet godt på banen og fik presset Løgstrup til flere opspilsfejl. Det gav en del kontramuligeder til Borup, der dog ikke blev udnyttet til stor ærgrelse for hjemmeholdet. Første halvlegs 2 største chancer tilfaldt begge gange Jesper Lindegaard på hjørnespark. Begge gange stod han helt fri og fik headet på mål. Første forsøg blev grebet ud af Løgstrups målmand og anden gang ramte han overliggeren. Men første halvleg ende 0-0 hvor skarpheden i feltet manglede for Borup.

Efter pausen blev kampbilledet lidt mere lige. Løgstrup kom mere med i kampen dog uden rigtig at blive farlige. Vi skulle hen til det 65 min for at finde kampens første mål. Dommeren dømte korrekt straffespark til Borup og på pletten stod Jesper Lindegaard klar. Han brændte i første omgang men ligesom i kampen mod Skals, ende reposten hos ham og så kunne han sikkert sparke bolden i nettet.

Efter målet pressede Løgstrup mere på for at få reduceret. Den kom i det 79 min på hjørnespark hvor Borup forsvaret slet ikke fik dækket op og Løgstrup kunne sikkert score til 1-1. Kampen ligende at den nu skulle ende 1-1 men inde i dommerens tillægstid fik Borup scoret hele 2 mål. Alfred Lyngsøe finder Magnus Elkjær der dribler forbi en enkelt forsvarsspiller og sikkert score til 2-1. Et enkelt minut skulle der kun gå før selvsamme Alfred og Magnus kunne lukke og slukke kampen til 3-1. Alfred fandt i efter et flot løb opad venstresiden, Magnus som sikkert afgjorde kampen til 3-1.

En god kamp for Borup hvor kun skarpheden foran mål manglede. Der blev kæmpet og fightet hele kampen igennem.

Kampens spiller blev delt imellem Alfred og Aske som begge leverede en flot kamp.

Næste kamp er igen på hjemmebane Torsdag d. 25 April kl. 18:30 hvor Tjele Vest Sport kommer på besøg

Se flere fotos fra kampen via dette link.