Referat SUB09 - Team Viborg

Lørdagens kamp på hjemmebane i Skals til SUB dag mod puljens tophold Team Viborg, bød desværre på endnu et nederlag til damerne. Denne gang på 1-5, efter en pausestilling på 0-2.

Sejren var fuld fortjent, men måske et mål eller to for stort. På nær målet til 0-1, hvor de får lov til at spille lidt for let gennem vores kæder, forsvarede vi egentlig ret godt kampen igennem, men vi havde selv meget svært ved at producere noget frem ad banen, hvilket resulterede i mange meters løb i hælene på Viborg spillerne, da de var rigtige gode i deres boldomgang.

Viborg vinder første halvleg 2-0, og det var et OK billede af de første 45 min.

Til gengæld starter vi helt anderledes friskt og offensivt i 2 halvleg. Vi går højere op på banen og presser dem til fejl. Det giver hurtigt udslag i et boldtab på Viborgs egen banehalvdel, hvor Mette Karina Holst bliver spillet fri på højre kant og elegant lopper bolden over Viborg keeper og ind i modsatte målhjørne, til stillingen 1-2.

De efterfølgende 10 minutter er troen tilbage, og vi erobrer mange bolde højt oppe på deres banehalvdel. Vi får yderligere tilkæmpet os et frispark lige udenfor feltet, men chancen udnyttes desværre ikke, da Anna-Katrine Mikkelsen sparker i muren. Efter 20 minutter sparker en Viborg spiller bolden ind fra 25 meter helt oppe i krydset. Et flot mål der langsomt hev den sidste tro ud af holdet.

Deres sidste 2 mål går normalt ikke ind hos Line Bach Møller - Det ene et langskud fra kanten af feltet i kort hjørne og det andet et drop på hjørnespark, men hun havde som altid andre super aktioner, som nemt kunne have resulteret til mål.

Dagens bedste SUB spiller var Maria Svenningsen.

Næste kamp er allerede tirsdag, hvor damerne skal have revanche mod Lemvig, hjemme på Ulbjerg stadion kl. 18.15.