Borup IF havde succesfuld præmiere i FIFA turneringen

Arkivfoto fra opstilling af Fifa 20 anlæg i klubhuset i Borup IF

DBU tog til sæsonen 2020 initiativ til at medlemsklubberne kunne dyste i Fifa 20 fodbold. Borup IF var én af mange klubber, som investerede i de nødvendige udstyr, så vi var klar til de første kampe i foråret. Som meget andet blev disse kampe aflyst på grund af frygten for corona. Derfor blev præmieren udsat på ubestemt tid. 

Her efter sommerferien blev turneringen vækket til live igen. Første stævne blev spillet lørdag den 12. september hos Viborg FF i Viborg. Borup IF er i pulje med Viborg FF, Ans IF, Morsø FC og Sallingsund FC. De 5 hold skiftes til at holde stævner og mødes alle i samme klubhus, hvor holdene på skift møder hinanden. Der spilles 2 kampe pr. stævne. Hver kamp er 18 minutter lang. 

Borup IF stillede med Mikkel Panduro, Magnus Gandrup Kristensen og Joachim Hvid. Det var Mikkel og Magnus, der havde styr på spillekonsoller, så det var dem, der spillede for Borup IF.

Desværre mødte 2 af holdene ikke op til stævnet. Derfor blev det en lidt amputeret præmiere. Første hold Borup skulle møde var Ans IF, der var ét af de hold, der udeblev. Derfor vandt Borup IF en skrivebordssejr på 3-0. I anden kamp mødte Borup IF Sallingsund IF. 

Sallingsund IF kom foran kort efter kampstart, men Mikkel og Magnus tog kampen og og viste sig overlegne. Kampen blev vundet 10-2 med 6 mål scoret af Magnus Gandrup. Ligesom Borup vandt Viborg FF 2 sejre. Begge disse hold har derfor 6 point på kontoen. Viborg FF øverst, da de holdt clean sheet og vandt deres kamp 9-0. Deres målscorer er derfor bedre end Borups. 

Næste stævne er den 27. september i Morsø Multipark, hvor Borup skal møde Morsø FC og Viborg FF.