Referat serie 3 Borup IF - Aalestrup-KVIK if

I midten er kampens spiller Oliver Lytzen.

Borup serie 3 viste i forårets første kamp, at den gamle kliché om, at en dårlig generalprøve giver en god præmiere, stadigvæk kan bruges. Hvad betyder træningskampene egentlig (hvor resultaterne har været elendig med hav af skader og afbud), når man bare er klar til de første turneringskampe.

Borup Ifs serie 3 herrer viste i sæsonpremieren skærtorsdag hjemme mod Kvik/Aalestrup, at de var blevet klar trods dårlige træningskampe. I sæsonpræmieren måtte træner Niels Klausen se bort fra 6 skadede spiller deriblandt sidste års topscorer Mikkel Larsen.

Han valgte så at tage de unge 17 årig tvillinger Johan og Magnus Nielsen med, ligesom 2. holdets topscorer Rasmus Abildskov Nielsen var kommet med i truppen. Desuden havde holdets erfarne spiller, Kim Hermansen havde lovet at give endnu en tørn.

Borup startede kampen godt, hvor spillere, som Peter Lyngsøe Lund og Oliver Lytzen var toneangivende i opbygningen af spillet, og der kom meget godt fra deres fødder.

Det blev til en del halve chancer, inden hjemmebane debutanten Magnus Nielsen i kampens 21. minut scorede på en løs bold lagt til rette af Kim Hermansen efter et hjørnespark fra Aske Vendelbo. Det skete i en periode, hvor Kvik var reduceret med en mand i 10 minutter efter en advarsel. I de efterfølgende minutter pressede Borup vedholdende på, men fik ikke sat den afgørende scoring ind.

Borups hold gik i stå og Kvik/Aalestrup kom til en chance, inden gæsterne fik udlignet i det 40. minut. Borups forsvar så i den situation skidt ud, men mente samtidig, at Kvik/Aalestrups spiller var offside i situationen. Det mente dommeren ikke, så målet talte og gæsterne havde udlignet til 1-1.

Lidt skuffende 1-1 ved halvleg.

I anden halvleg fik Borup igen sat sig på kampen. Aske Vendelbo og Kim Hermansen fik for alvor fat på den centrale midtbane. Kvik/Aalestrup havde bestemt også en stor chance, men Christian Mønsted i Borups mål tog sig effektivt af det forsøg, og det uafgjorte resultat bestod.

I kampens 52. minut, lykkedes det for Kim Hermansen at heade Nicolai Haubos flotte frisparks bold i mål. Borup var nu fortjent foran 2-1 og sad godt på spillet, selvfølgelig hjalp det ikke gæsterne, at de igen måtte have 2 spillere til afkøling på bænken i 2 x 10 Minutter.

Der bliv arbejdet hårdt, og de unge Johan og Magnus Nielsen gjorde det med deres iver hårdt for Kvik/Aalestrup forsvaret. Den største chance fik indskiftede Rasmus Abildskov Nielsen, da han blev spillet total alene med målmanden af Kim Hermansen. Rasmus skød desværre på målmanden, som blev gæsternes helt i den situation. Kvik kunne ufortjent havde udlignet i det 35. minut, da en angriber pludselig var helt fri på mål, men loppet over en fremstormende Christian Mønsted blev alt for langt.

I stedet lykkedes det for Aske Vendelbo at slå sejren fast til 3–1, da han i det 90. minut hamrede en løs bold i mål via en kvik spiller.

Så stor lettelse og tilfredshed i Borup lejren efter kampen. 3 points på kontoen efter sæsonens første kamp efter en kaotisk opstart. Oliver Lytzen bliv efter kampen valgt som kampens spiller, hvor den unge mand hele tiden var udfordrende i sit spil og spillede sit hidtil bedste i den gule trøje. Debutanten Magnus Nielsen gjorde det desuden godt med blandt andet målet til 1-0.

Men alle havde steppet op, nu får holdet 14 dages pause, da Strandby har trukket sig fra puljen og har efterladt sig en række oversidderpladser. De 14 dages pause kan forhåbentlig bruges til at få nogle af de mange skadede spillere på ret køl igen.

I kamppausen blev der trukket lod om årets første målaktiepræmier. Se de heldige vinder her:

Se flere billeder fra kampen på dette link.