Borup Idrætsforening serie 4 spiller i dag første forårskamp hjemme

Efter den flotte og gode start fra serie 3, der jo skærtorsdag vandt 3-1, skal nyoprykkerne i serie 4 i gang med sæsonen.

Det sker i dag kl. 1330, når holdet i dag lørdag lægger ud hjemme mod Nørager/Rørbæk kl 1330. Ligesom for førsteholdet har det været en træls optakt, med et hav af skader til førsteholdet og dårlig vejr. Det har betydet, at serie 4 holdet har måttet afgive 4-6 mand hver gang, men det er jo et andenholds lod. Samtidig har serie 4 holdet selv været præget af en del afbud, hvilket har det betydet smæk i de 4 træningskampe, som holdet har spillet. Dog var der lovende takter i sidste weekend mod Fjelsø/Gedsted, så vi tror på en dårlig forpræmiere giver en god opstart i de rigtige kampe. 

Holdet har så bred en trup, at man nærmest  kan stille 2 hold. Det er faktisk, det man gør i denne weekend. I dag turneringskamp i serie 4 og på mandag har man lovet Ulbjerg at tage en træningskamp. Vel at mærke uden gengangere på holdet.

Det ser Assistent træner Flemming Lund meget positiv på, dog er problemet, at man reelt ikke har fået spillet andenholdet sammen. Men den gamle kliché man må tage en kamp af gangen. Og træner og spiller ved godt at det bliver et svært forår i en stærk pulje efter oprykningen i efteråret. 

Til dagens hold er der debut til nytilkommende Peter Søgaard  Andersen ellers er der lutter kendte navne. 

Annoncesponsor for dette opslag er: