Referat serie 3 Løgstrup-Ravnsbjerg - Borup IF

Borup serie 3 tabte udekampen mod Løgstrup/Ravnsbjerg med cifrene 4-1. Ikke et retvisende billede af kampens forløb efter redaktionens mening.

Borup var ramt af forrige kamps mange skader, men stillede alligevel med et ganske fornuftigt hold, hvor spillere som Kim Hermansen og Mathias Kristiansen var kaldt på banen, og efter en fremragende kamp for serie 5 holdet var Rasmus Abildskov Nielsen taget med på bænken.

Den ny tilkommende Mikkel Larsen fik sin første startplads helt i front, og Jakob Lyngsøe fik sin første start i lang tid.

Netop Jakob Lyngsøe viste gode takter og havde også opgørets første forsøg, som Løgstrup målmanden tog sig af. Efter 15 minutter var Mikkel Larsen igennem, men hans sidste træk blev lidt for meget ud i banen. Han fandt dog Mike Lybæk, der hamrede bolden lige over det ene målhjørne.

I stedet var det et godt spillende Løgstrup hold, der i det 25. minut kom foran direkte på hjørnespark og 5 minutter efter blev det 2-0. Koldt og kynisk havde Løgstrup bragt sig nærmest afgørende foran.

I 2. halvleg kom Rasmus Nielsen og senere Kim Hermansen ind i på banen. Det blev en halvleg, som bølgede frem og tilbage, og pludselig var der skabt spænding om resultatet, da Rasmus Nielsen flot headede Frederik Hvid aflevering i mål i det 25. minut. 7 minutter inden slutfløjt var Borup tæt på det store come back, da Kim Hermansen fik en løs bold i feltet og var helt fri. Desværre hamrede han bolden ved siden af stolpen.

Til sidst slog Løgstrup sejren fast med 2 hurtige mål til 4-1 sejren. Et godt mål ved topscorer Simon Borup og et andet skud som Christian Mønsted burde have taget.

Nu skal Borup snart på points tavlen igen og næste kamp er fredag hjemme mod Sparkær.

Kampens spiller blev Frederik Hvid.

Annoncesponsor for dette opslag er: