Referat Jyllandsserien Damer Holtet IF - SUB09

SUB 09 damerne tabte søndag eftermiddag udekampen i Holtet med 3-1. Træner Flemming Lund havde inden kampen advaret sine spiller om, at de havde at være klar fra start, hvis de ville have en chance. Den advarsel tog holdet åbenbart ikke alvorligt, for allerede efter 5 minutter, stod der 2-0 !!

Først scorede Holtet efter 2 minutter på et hovedstød efter et mønstre angreb, og efter 5 minutter på et langskud som snød Sanne Pedersen i målet.

SUB pigerne fik kæmpet sig lidt ind i kampen, og havde et par halve chancer ved Sara Poulsen. Camilla Højer havde også et par glimrende gennembrud fra fløjen, men uden det kastede scoring af sig. I stedet kom Holtet på 3-0 i det 32. min. 3-0 var stillingen ved pausen.

Efter en god snak og et par udskiftninger, og omrokeringer fik SUB pigerne godt fat i 2. halvleg. Dertil kom, at holdet flere gange var lige ved og næsten, og kun en super vågen målmand i Holtet målet hindrede oplagte chancer. Sara Poulsen ramte stolpen, hvor Julie Møller ripost forsøg strøg forbi mål. I det 15. minut kom reduceringen til 1-3, da Sara Poulsen fandt Line Østergaard, der hamre bolden i mål fra 25 meters afstand.

SUB pigerne forsøgte at få en reducering, der for alvor kunne ryste Holtet, men scoring kommer ikke, og man måtte se et 1-3 nederlag i øjnene. Nu skal holdet ud i en uhyre vigtigt kamp på onsdag mod Als i Borup en kamp, som skal vindes.

Dagens spiller blev Maria Svenningsen som spillede en fin fin 2. halvleg.

Kampens spiller Maria Svenningsen (Arkivfoto)