Borup IF serie 6 i sæsonens første nederlag.

Det nye serie 6, i version 2.0 rendte i mod 12-mands mur i kampen mod Foulum/Trojka IF!!

Version 2.0 hedder det fordi vi på dagen havde intet mindre end 5 debutanter.

Derforuden havde fru Fortuna efter holdlederens mening velsignet de gule med modstand fra, kloningen af DJ Aligators nummer 'Blow My Whistle' og dommer-geniet fra Colombia John Toro Rendon, som en ny form for bizar cirkusartisteri i dansk seriefodbold. ( Begge navne kan youtubes til info).

Til kampen havde undertegnede valgt at placere enkelte spillere på uvante pladser fra start. Om det er taktikmagerens skyld, eller de mange nye ansigter, så fik engtramperne i hvert fald en syngende lussing. 6-1 til Foulum/Trojka...eller udvidet fætter/kusine fest som det hedder derovre...efter første halveg!!

Kampen var dårligt fløjtet i gang før dommeren bragte sit væsen i fokus, med formanende ord om, at eftertacklinger koster. Ret hurtigt herefter bringer De blå fra Foulum/Trojka sig foran på en omstilling. Efter ca. 10 minutter får Martin gult kort for at have eftertacklet bagfra i en situation midt på banen, hvor en gul og en blå kæmper om bolden. Geniet med fløjten giver Martin en mildt sagt vanvittig udvisning!! Dette var en gave til f/t, der takkede, og baskede et par stykker mere ind bag den debuterende Gert i målet. F/t skal absolut ikke miskrediteres, vi møder et løbestærkt hold, der forstår fuldt at udnytte vores usikkerhed på dagen. Derfor er det efter spil og chancer såmænd heller ikke ufortjent, at der står 5-0 efter 30 minutter. Rasmus reducerer i det 35. min., da han på energisk vis forfølger bolden i feltet, afdribler en mand og sparke den fint ind. Til slut i første halvleg kommer vi bagud 6-1. Afklapsningen er reel halvlegen igennem, hvor undertegnede rokerer det han kan halvlegen igennem, uden samtidig at smadre den sidste smule af organisation og motivation i holdet...Undertegnedes broder Sgt. Pauli Nedergaard havde dog i pausen et helt anderledes militært kynisk syn på holdlederens åbenbare afgrundsdybe inkompetence i denne krisesituation.

Pauli Brokholm Nedergaard kommer selv, uforskyldt, i fokus i det 37. minut, hvor han over for 2 måbende fodboldhold må uden for banen med sit andet gule kort i kampen. En kendelse, som de fleste havde svært ved at forstå.

Holdet er i krise. Tingene blev talt igennem i pausen. Pauli fik, til dels, sin vilje med at rokere folk rundt..ikke alle kunne jo stilles for en krigsdomstol, så med lidt diplomati endte vi med et par rokader i pausen uden det kostede tårer og værre.

2. Halvleg blev en helt anderledes kamp. Rokaderne gjorde en stor forskel. Debutant Mark blev placeret centralt og viste sig at være guld værd. Sakarias kom på venstre kant, og fik spillet sig gevaldigt op efter en sløj første halvdel. Gubbi på den ene markering, havde fået svedt de 100 fadøl fra søndag ud, og shinede som han plejer med drabelige tacklinger. Lennart, som bagerste mand, med Mikkel som sidste led i 3-kæden, fik også godt fat. Martin og Mark på midten fik lukket opspilshullerne, mens de forreste hev og sled for at producere chancer.

Vi spiller 1-1 i 2. Halveg, men burde uden videre have lavet 4 mål mere, end det ene det blev til. Vores mål i 2. Halvleg er igen Rasmus, der viser noget af det potentiale han indeholder. F/t bagerste kan ikke blive enige om hvem der gør hvad, og Rasmus bruger sin fart og vilje til at erobre bolden, flot vippe den over keeper, for til sidste at putte den i målet med hovedet.

Vi dominerer fuldstændigt 2. Halvleg, og har som sagt mere end rigeligt med chancer til 'kun' at tabe 6-5. Men som fodbold er; så scorer modstanden et pis mål i de yderste minutter.
Slut, 7-2 nederlag.

Vi tabte stort på en dårligt orkestreret 1. Halvleg. Omvendt viser vi mandsmod og vilje, og ikke mindst evner, ved flot at gå ud og præstere den 2. Halvleg vi gjorde. Det er jeg stolt af, at vi havde nosser til.

Nederlaget til trods er der mange positive optrædender.
I målet Gert, som 2. Holdets træner, trods hyre ikke havde tid til at beskue, gjorde det fabelagtigt. Tydeligt at se, at vi her har en solid keeper med erfaring. Reddede adskillige store chancer i den miserable første halvdel. Mark, startede på højre kant, men viste i 2. Halveg fra den centrale midt, at han ikke hører til i hverken s.5 eller s.6.
Martin var på dagen placeret på DM. Spillede med super vilje, og prøvede flot at hive kammeraterne på sporet igen, da det så sortest ud. Skilte sig fornuftigt af med bolden, og ikke mindst arbejdede stenhårdt defensivt, ikke mindst et 40 meter retur sprint hvor han tackler bolden i feltet. Flot kamp.

Rasmus. Egentlig lidt anonym i 1.halvleg, men som angriber er det ikke nemt når skibet synker. Du kan få skæld ud for at 'kigge på', eller få skæld ud for at stå for langt tilbage, så bolden ikke kan spilles frem! I 2. Halvleg derimod kommer Rasmus speed og gode blik for at stikke i de rigtige løb til sin ret. Og med lidt mere Jon Dal inderside havde den unge mand lavet 5 mål i dag.