Målmand og kampens spiller Christian Mønsted

12 sekunder

2-0

Frederik Hvid

4 minutter

Borups serie 4 vandt i lørdags hjemmekampen mod Møldrup med 2-0, og bevarede hermed 1 pladsen i puljen. Det tegner mere og mere til, at det bliver en hård kamp mellem Borup, Hersom/Bjerregrav og Foulum/Trojka om den ene eller måske 2 oprykningspladser.

Lørdags kampen var afgjort allerede efter 4 minutter, hvor måltavlen viste 2-0. Den første scoring kom som et lyn allerede 12 sekunder inde i kampen. Borup gav bolden op, og Christian Malik sendte Nicklas Thorsager mod hjørneflaget. Han leverede en hård bold ind over målfeltet, hvor en Møldrup spiller sendte bolden i egen net.

Allerede efter 4 minutter fik Frederik Hvid skrabt Peter lunds hjørnespark i mål.

De første 20 minutter var et stort pres mod Møldrup målet og Borup havde flere store chancer Bl.a. blev Nicklas Thorsager spillet total blank af Peter Lund, men desværre brændte Nicklas.

Møldrup kom mere med i kampen, uden dog at komme til noget som helst. Men 2-0 stod der på måltavlen ved pausen.

Anden halvleg blev noget af en ørkenvandring fra Borup side. Ikke meget hang sammen, alligevel kom holdet til 4 kæmpe chancer hvor indskiftede Steffen Frederiksen 2 gange burde have scoret bl.a. sendte han tæt under mål bolden på overliggeren.

Nicklas Thorsager var også et par gange alene igennem uden at score. I stedet for Var Møldrup tæt på en reducering til sidst men Christian Mønsted reddede fint et frisparkforsøg, så det blev det ved de 2-0.

Næste kamp er på næste tirsdag, hvor holdet skal ud i en ægte topopgør mod Foulum/Trojka IF.