Stævneplan for DGI stævne på oppustelige fodboldbaner 11. september

Den 11. september 2016 byder Borup Idrætsforening og DGI på 3- og 4-mands fodbold på lækre oppustelige baner for U5-U9 drenge og piger (årgang 2012-2008). Borup IF byder sammen med DGI Midtjylland velkommen til dette stævne.

Kom og oplev: Intense kampe med stor aktivitet og masser af boldberøringer Mindst 4 kampe af 9 minutter Medalje til alle deltagere, max 6 pr. hold Gratis frugt til børnene

Oppustelige baner

Kampene spilles med høj intensitet på lukkede oppustelige baner, der sikrer en super stævneoplevelse for spillere såvel som forældre. U8-U9 rækkerne spille 4:4 m/målmand på en stpr bane, mens U5-U7 spiller 3:3 u/målmand på en lidt mindre bane.

I U5, U6 og evt. U7 spiller piger og drenge sammen i mix rækker. Borup IF stiller med frivillige kampledere til banerne, så trænerne kan koncentrere sig om at motivere børnene til at have en sjov fodboldoplevelse. 

Der vil være gratis frugt til alle spillere sponseret af Købmand Lund i Skals. Der er gratis kaffe til trænere, forældre og tilskuere.

Forplejning:  

For spillere, trænere og forældre vil der være mulighed for køb af mad og drikkevarer til yderst overkommelige priser: 

Madvarer:

Pizza                                  Kr. 25,00

Mini-/Pizzasnegl                  Kr. 10,00

Sandwich                            Kr. 10,00

Rød pølse m. brød               Kr. 10,00

Praktiske informationer

Sted: Låstrup Stadion, Låstrupbakken 10, Låstrup, 8832 Skals. Låstrupbakken er i dagens anledning gjort ensrettet i retning fra Løgstørvej mod stadion. Fra Låstrupvej kan vejen passeres i begge retninger. 

Vores frivillige fotograf "Elkurt" tager stemningsbilleder og holdfoto af alle deltagerne. Disse fotos kan gratis hentes på vores hjemmeside efter stævnet. 

Kontaktoplysninger Borup IF:

Morten Nielsen, morten-eva@email.dk, tlf. 41783523

Kontaktoplysninger DGI Fodbold:

Peter Kristensen - peter.kristensen@dgi.dk - tlf.: 79404357 / 21562181

Se billeder fra sidste års stævne på dette link. 

OBS: Stævneplanen er den 8. september ændret for alle U8 hold, idet endnu en klub har fået lov til at glæde sine unge fodboldspillere ved at deltage i vores stævne. De første kampe begynder derfor 0920 i stedet for 0940. 

Se kampprogram for stævnet på dette link.