Serie 6 herrer fik hjemmesejr på 2-1

Sejr til serie 6 på 2-1 over Sdr.Rind/Vinkel.

Grundet 8 mand af den rutinerede skare havde meldt afbud, så stillede Borup med et hold, hvor de klubbens unge spillere fik noget spilletid.

Kampen var fra start til slut med Borup i teten. Borup producerede 1. halvleg igennem et utal af halve og hele chancer. Score kunne holdet dog ikke. Sdr.Rind/Vinkel havde kun én reel chance i åbent spil, som de heldigt for Borup skød forbi målet. Resten fik forsvaret ryddet fint op. Bagud kom Borup, da Gert gik forkert af et direkte frispark efter 15. Minutter. Borups gode spil fortsatte. Holdet spillede flot rundt, og spillerne holdt godt på bolden. Borup klemte på, men 0-1 ved pausen.

Til 2. Halveg har cheftræner Flemming Lund ændret opstilling til 3-4-3. Det gav lidt knas. Joachim Hvid havde opfattet taktikken som, at han nu var venstre wing. Flemming var ikke længere angriber, men Defensiv midt... Set udefra lignede han dog fortsat en angriber, som han havde været i første halvleg. Det gav nogle udfordringer når Sdr.Rind/Vinkel omstillede.

Farligst blev det, da Klaus Nedergaard som sweeper gik galt af en bold, så angriberen fra Sdr.Rind/Vinkel fik en friløber mod Gert i Borupmålet. Men lykkeligvis reddede Borups højrebenede forsvarsspiller sweeperens ære i samarbejde med Gert i målet, og Borup slap med skrækken.....i den situation var den ekstremt venstrebenede markeringsspiller Joachim tilsyneladende i gang med at lege tankforward i modstanderens målfelt.

Anden halveg var et sejt pres for at udligne. Borup dominerede totalt kampen, og forærede ikke noget væk, lige med undtagelse af før omtalte bøf fra Klaus Nedergaard. Borup nærmest vadede i chancer. Størst daAllan Hermansengled mod bolden og blot skulle ramme den. Men nej heller ikke i den situation var heldet med Borup. Flemming, Pauli og Mark har også deres muligheder, men ind ville bolden ikke. Sdr.Rind/Vinkel havde på deres side taget en effektiv målmand med til kampen. Han tog alt nede ved jorden med effektive fodparader.

15 min. før tid rokerede Lund endnu engang rundt på spillerne. Nu skulle der satses. Klaus Nedergaard forlod sweeper tjansen og vraltede op på toppen. Lund selv tog sweepertjansen, og sendte yngste Vad på Defensiv midtbane. Kort derefter smed Lund en lang bold op, som Klaus Nedergaard gav videre til en af Borups helt unge spillere, som lidt held havde udlignet.
10 minutter inden tid, blev Allan fyret af sted ned ad højre kant. Han smækkede en hård flad bold ind over feltet, som Klaus Nedergaard satte en sidste fod på til udligning. Endelig 1-1.
5 minutter inden tid modtog Klaus Nedergaard bolden på kanten af feltet, og leverede den videre til Mark. Mark tog et skarpt træk og sendte læderet i nettaget til 2-1. Nu lignede det for første gang et retfærdigt resultat. Fed kamp og fortjent sejr.

Dagens mand var der flere bud på. Lund spillede godt i det offensive og bandt spillet godt sammen. Hans defensiv i 2. halvleg, som central midt, fratog ham dog alle muligheder for at nuppe fidusen. Klaus Nedergaard spillede en fantastisk kamp, først som disciplineret sweeper, hvor han var sikkerheden selv og senere med en effektiv fod på Borups første mål, da han spillede på toppen.

Højre markering...ung fyr. Hammergodt spillende. Rydder fantastisk op, og spiller fremad med omtanke. Super kamp.

Dagens mand...orange støvler og rødt pandebånd. Centralt midt i 90 min. Lavede ingen fejl. Løbevillig. Turde modtage bold under pres, og spillede fra med suverænt overblik. Gennembrudsstærk, og turde tage de hårde dueller i midten. Jeg er imponeret 😀