SUB09 kvinderne på vinderkurs igen.

Fantastisk kamp i Mejrup giver håb om overlevelse

Mejrup GU - SUB09 1-3 (0-1)

0-1 Sara Poulsen (44 min)

0-2 Leah Sørensen (58 min)

1-2 (65 min)

1-3 Leah Sørensen (90 min)

Sæsonen lakker mod sin ende og lige nu er der vild kamp om at få høstet points hjem. I dag var det på Mejrups hjemmebane vi skulle forsøge at hive 3 points i en afgørende dyst, hvor taberen måske har det ene ben i jyllandsserien med blot 2 kampe igen.

Lad det være sagt med det samme - det er ikke "vild med dans", men "Vild med SUB" vi er vidner til for tiden. For havde Britt Bendixen forstand på fodbold ville hun med garanti udbryde "Jeg er vild med det!" - og det var vi flere der var, inklusiv de medrejste tilskuere som havde placeret nerverne helt uden på tøjet i denne hæsblæsende Jitterbug.

Der var på ingen måde slowfox over kampen. Gennem det sidste lange stykke tid har holdet lagt lag på lag i den fantastiske vinderkage de har skabt. For med en bundsolid defensiv, en aggressiv og boldstøvsugende midtbane, så får offensiven tid og rum til at sprudle. Det var på mange måder en cha cha cha med frække latinamerikanske rytmer og finter. Masser af dybdeløb, ud-ind, op-ned og det var i den grad SUB'erne der førte an. Det gav et åbent hav af chancer og med større skarphed ville føringen efter 1. halvleg have været på 3-4 mål. Ofte var Mejrup spillet helt tyndt og måtte ty til bissestreger og tacklinger bagfra, og når de endelig selv var farlige, skete det vha. lange bolde og en alibidans. Heldigvis kunne vi styre det i kampen og derfor var det fuldstændig fortjent da SUB jivede sig igennem højresiden i nogle fantastiske ryk. Charlotte Kjølhede serverede bolden i dybden til "Lynet" Leah Sørensen der plantede en forsvarsspiller inden bolden svævede i flere år indover til bagerste stolpe, hvor Sara Poulsen blot ventede på at sætte pandebrasken på. Fremragende mål til at gå til pause på.

Efter pausen stod der stadig SUBerpowerplay på det hele. Jens Werner og Anne Laxholm ser med stor beundring til efterhånden som SUB'erne skifter stilart og går i en argentinsk tango. Fremragende opspil vælter ind fra højre og venstre og derfor var det kun et spørgsmål om tid inden bolden igen var i kassen. Det blev Leah Sørensen som sendte kuglen det sidste stykke vej efter et flot indlæg fra Sara Poulsen. Her skal Charlotte Kjølhede også nævnes for at spille så fremragende som spidsangriber. Hun er ikke den der scorer målene, men hun er en fremragende spilstation og hun serverer lækkerbiskener ud af en kant til de andre oppe front. Stor ros til hende!

Efter målet var det som om, at vi blev lidt for tilbagelænet og det må man ikke i en dans. Her skal fodarbejdet være på plads og ryggen rank. Derfor var det hamrende ærgerligt at se et boldtab på midtbanen, og mindst tre situationer efterfølgende, hvor bolden aldrig helt bliver sendt ud af kommunen. Det resulterer derfor i et mål til Mejrup og fornyet spænding.

Målet til trods, så fortsætter spilovertaget og i overtiden bliver kampen og dansen afsluttet med bravour. En høj dybdebold bliver sendt i en quickstep fra Ida Gundersen til Leah som sender bolden over en fremadstormende keeper. Fantastisk afslutning, fantastisk kamp og fuld fortjent med 3 points til vores darlings. Der behøves ingen SMS stemmer for at sende SUB videre, for det var til stående ovationer fra alle der overværede kampen!

Med sejren og 6 points i de to seneste kampe er vi nu på den anden side af stregen og kan i princippet redde os selv, så længe Mejrup ikke henter mere end 1 point i de to sidste kampe og Vejgaard ikke henter mere end 2. Med en sejr mere så kan vi til gengæld rykke langt væk fra stregen og derfor glæder vi os til at byde topholdet Miss Fortuna velkommen på Borup stadion i næste uge. Vi håber en masse mennesker har lyst til at komme forbi og se kampen der spilles søndag kl. 14.

Dagens spiller: Anna Kathrine "AK47" Mikkelsen. Hun fik til dagens kamp en noget uvant opgave. Hun har igennem al den tid vi har trænet hende spillet i den offensive del, men til dagens kamp fik hun en backposition til stor overraskelse for hende selv. Denne opgave klarede hun til gengæld med stor bravour og udnyttede fornemt hendes fysik og fremragende boldteknik til at være en sikker back man havde tryghed til. Hun vandt stort set alle sine nærkampe og spillede en fremragende kamp. Stor ros til AK og hun var ikke til at skyde igennem efterfølgende.

Referent: Lars Løvig