Serie 5 vandt lokalbrag mod Ulbjerg IF

Sejr i "revanchen " mod arvefjenderne fra ulbjerg.

2-1 endte kampen ,som var mere fight end flot spil. Lidt mod spil og chancer kom ulbjerg foran efter 20 minutters spil, da spillerne fra Borup ikke fik sparket bolden væk i forsvaret. Borup havde dog en del lige ved og næsten chancer, men for meget løb ud i sandet på grund af fejlafleveringer..

Anden halvleg startede meget bedre. Vi fik lagt et bedre pres på Ulbjerg, og samlede flere bolde op på midtbanen. Det udmyntede sig i flere gennembrud på specielt højre kant. Brødrene Nedergård var kommet på banen og et godt indlæg fra Pauli Brokholm Nedergaard endte i hovedet på Claus Nedergaard, som headede den sikkert i mål til 1-1.

Sejrsmålet kom da Allan Hermansen pressede den lidt usikre målmand, og blokerede bolden i mål til 2-1 . Resten af kampen fightede vi om hver en bold, og en Gordon banks redning af Gert Johansen gav os 3 dejlige points. Eneste minus var en skade til Mike Lybæk Vestergaard. Dagens mand i gult Simon Andersen.