1-0

Victor Lytzen

89. minut

Borup vandt i sidste øjeblik.

Borup Idrætsforenings serie 4 herrer måtte slide hårdt i det i lørdagens hjemmekamp mod Fjelsø/Gedsted IF, inden holdet kunne sikre sig en 1-0 sejr og endnu 3 vigtige points på kontoen.

Det pointgivende mål kom oven i købet først i overtiden, i en kamp hvor Fjelsø/Gedsteds mål nærmest virkede forhekset med en stærkt spillende målmand i spidsen.

Første halvleg startede med en del boldtab fra Borups side, og man fik ikke sat spillet rigtigt op. Alligevel kom man til en del chancer og et ret mange hjørnespark, som alle var mere eller mindre farlig hver gang. På forunderlig vis fik Borups spillere ikke prikket eller headet den ind. Tættest var Anders Tougaard da han headede en bold på overliggeren.

De største chancer tilfaldt dog til Christian Malik, der skød Nicklas Thorsager fremragende indlæg over målet. Victor Lytzen burde ligeledes have bragt holdet foran lige inden pausen. Fjelsø havde halvlegen igennem travlt med at forsvare sig, men havde dog et par skudforsøg, som Christian Mønsted sikkert tog sig af.

I anden halvleg blev presset mod Fjelsø/Gedsted større. Peter Lund startede halvlegen med at have et godt skud som strøg lige over målet i halvlegens 18. minut, lige efter, at Mads Tougaard var sendt frem i angrebet, var han helt alene med målmanden, der klarede forsøget fremragende.

Det gjorde han adskillige gange blandt andet 2 gange ved Nicklas Thorsager der var alene igennem og havde et smart hæl forsøg.

I det 80. minut fik Martin Gundersen en 10 minutters udvisning og Fjelsø/Gedsted begyndte for alvor at lugte et overraskende point. I kampens 85. minut var de tæt på at tyvstjæle alle 3 points, da en Fjelsø angriber pludselig var fri til skud. Christian Mønsted hev igen en stor redning op af hatten på et vigtigt tidspunkt.

Kort efter lykkes det endelig Christian Malik at bryde igennem på kanten, og hans flade pasning nåede fremadstormende Nicklas Thorsager og Mads Tougaard lige nøjagtig ikke. Bolden fortsatte tværs gennem feltet, hvor Victor Lutzen som en trold ud af en æske stod ved bagerste stolpe. Herfra hamrede han bolden ind i målnettet fra en meget spids vinkel, til stor jubel for spillerne, og de mange tilskuere, der i dagens gode fodboldvejr var troppet op på Borup stadion for at støtte førsteholdet..

Nu er holdet forsat alene i spidsen, men stadig hårdt presset af forfølgerne Hersom/Bjerregrav og Foulum/Trojka. Netop de 2 hold skal Borup møde i de næste 2 hjemmekampe. Inden da skal Borup have en svær udekamp i ØK lørdag den 8. oktober.

Dagens spiller var åbenbart svær for spillerne at vælge, men i en tæt afstemning blev det Anders Tougaard og Christian Mønsted foran Peter Lund.