LAN party 2.0

Borup Idrætsforening skrev for nylig her på hjemmesiden, at alle vores medlemmer med idéer til udnyttelse af vores faciliteter skulle komme og foreslå aktivitet. Det fik tankerne til at rulle, og allerede onsdag den 17. februar var der i umiddelbar forlængelse af det officielle LAN Party arrangeret et ekstra LAN Party 2.0. 

Denne gang var det 7 af fodbolddrengene fra U15, der havde fået lyst til at lave computerspilledag. Det blev hurtigt arrangeret, at de kunne bruge kontoret, for kantinen er jo altid optaget af præmiewhist om onsdagen. Således indtog drengene kontoret onsdag kl. 15, hvor de straks gik i gang med spilleriet. 

Uden mad og drikke - duer helten ikke, så der blev dels spist pizza til aftensmad og rester fra det officielle LAN Party til natmad. Herunder tilberedes af Eva:

Torsdag kl. 1100 slap kræfterne op. Computerspil, fodbold på multibanen og en nat uden søvn fik ende. Det var lidt hårdt, men selvfølgelig skulle der ryddes op og gøres rent efter endt aktivitet. No problem.

Tak til drengene for en god og hyggelig aktivitet i klubhuset. Vi håber, at andre vil komme frem med deres idéer til aktiviteter, så vi kan sætte i værk.