LAN party i Borup

LAN Party

Kl. 1545:

Så blev det endelig tid til LAN party i Borup IF klubhus. Desværre var der ikke plads til alle tilmeldte i år, da grænsen var sat ved 34 deltagere. Børnene mødte glade og friske op i god tid inden kl. 16, hvor arrangementet startede. Forældre og hjælpere havde travlt med at rode med ledninger, mens drengene gik i gang med computere og pigerne i gang med Wii spillene. 

Kl. 1800:

Efter de 2 første timer ved skærmen havde Karin tilberedt aftensmåltid bestående af Lasagne med majs, ærter, gulerødder og agurk. Hertil flutes og vand. Alt sammen ad libitum. Dejligt at se nogle herlige sultne drenge og piger. Af de 34 deltagere var 8 piger til Wii hygge i et af omklædningsrummene. 

 

Herover drengene der spiser i hold og pigerne i egen kantine. 

Kl. 2000:

Efter 4 timer ved tastatur og skærm var det tid til at få frisk luft. Alle spiller i overtøjet og ud på multibanen og spille fodbold. 

 

 Kl. 2130:

Ida, Ane og de store drenge kom forbi med kage til alle. Herunder et sjældent veiw ind i pige-huggerummet, hvor der blev danset og hygget til den store guldmedalje. Julie tog kampen op med Ida i dansekonkurrencen. Ida fik lidt heldigt over 9000 point og vandt helt ufortjent konkurrencen. 

 

Kl. 2300:

Der forberedes natmad til de fortsat friske unger. 

 

Kl. 0700:

Ikke just morgenfriske unger ved computerne i morges. Morgenmad var der dog blivet tid til ind mellem Counterstrike, Mindcraft, Wii og andre spil. 

 

Hos pigerne var der helt ro. 

 

Er der nogen der ved, hvis ledning dette er?

 

Borup Idrætsforening takker de mange deltagere i vores LAN Party. Tak til forældrene for lån af jeres herlige unger. De har opført sig eksemplarisk alle som én. 

En stor tak til de frivillige, som har lagt timer i at gøre det sjovt og hyggeligt for ungerne. Herunder speciel tak til Thomas, Henriette, Allan, Karin, Line, Kaare og Morten for de frivillige timer, der er lagt i arrangementet. 

Ved oprydning blev der fundet en glemt hovedpude, et par clipclapper, en sort LAN ledning og en oplader ned navnet Lukas. Glemte sager kan afhentes i klubhuset i aften eller efter aftale med mig på tlf. 41783523

Se billeder fra arrangementet på dette link. 

Se Kurt Elkjærs video på dette link. 

Se Borup IF video på dette link.