Referat serie 3 herrer Hersom-Bjerregrav IF - Borup IF

Kampens spiller Magnus Nielsen.

Borup Idrætsforenings serie 3 herrer tabte søndag aften meget ufortjent lokalopgøret i Hersom/Bjerregrav med 2-0. En kamp hvor Borup brændte den ene chance efter den anden. Især i kampens første halve time var Hersom/Bjerregrav nærmest udspillet og Borup sad tungt på kampen. Hersom/Bjerregrav stod spillede meget defensivt og var presset helt tilbage på banen. På forunderligvis undgik de scoring mod sig. Borups offensive spil levnede mulighed for contra-chancer. I kampens 30. minut slog Hersom/Bjerregrav netop contra efter et dumt boldtab. Angriberen var effektiv og satte bolden i Borups mål til en ufortjent 1-0 føring.

Inden da havde Borup haft chancer til i hvert fald 4-5 mål, men uden den fornødne præcision og uden det fornødne held udeblev målene. Allerede efter 5 minutter af første halvleg var Borups topscorer Peter Lyngsøe Lund alene med målmanden, men målmanden tog Peter ud, og det blev ved chancen. Derefter fulgte store chancer igen til Peter, men også Magnus Dahl Madsen, Mark Vad og Christian Malik havde gode bud på målchancer. Alle uden resultat.

Efter Hersom/Bjerregravs scoring havde de igen en chance, men det blev ved 1-0 ved pausen.

I anden halvleg forsatte samme Mønster. Borup kom igen til gode chancer og igen manglede holdet præcision og held. Blandt andet klarede målmanden et glimrende Peter Lund forsøg, og Frederik hvid var også uhyre tæt på at kunne score en forløsende udligning.

I stedet scorede Hersom/Bjerregrav til 2-0 efter et godt hovedstød.

Midt i halvlegen blev Borups målmand Christian Mønsted vist ud i 10 minutter, da han klippede en fremadstormende angriber langt uden for feltet. Borup pressede hårdt på, men det blev ved de 2-0 til Hersom/Bjerregrav. I denne tætte række betyder det nu, at Borup kun er 1 points fra den kedelig plads under stregen.

Spillerne udpegede efter kampen Magnus Nielsen som kampens spiller.

Næste kamp er ude mod IK Rosendal torsdag den 30. maj kl. 1400. Der er igen mulighed for at køre med Fjordklyngebussen til kampen med afgang fra Borup Stadion kl. 1315. Tilmelding til bussen til Morten på tlf. 41783523.