Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - Tornby IF

Arkivfoto af Kampens spiller Kathrine Bach Møller

SUB 09 - Tornby 2-1 (2-1)

1.min. 1-0. Kathrine Møller

12.min. 1-1.

42.min.  2-1. Kathrine Møller

Advarsel til en Tornby-spiller (60 min.)

Lørdag eftermiddag blev det nye og flotte klubhus i Ulbjerg indviet med en meget fortjent 2-1 sejr over et afbudsramt Tornby-hold. Det var spil til ét mål, og havde kampen endt 5-0 til os, kunne ingen have indvendt noget imod dette. Adskillige store chancer blev misbrugt, men det var yderst positivt, at vi fik spillet os frem til chancerne mod et meget lavtstående og defensivt Tornby-hold, som gjorde alt for at slå vores spil i stykker qua deres fysik og til tider hårde spil. I lørdagens kamp fik vi iscenesat de offensive spillere - modsat de første par kampe, ved at vi fik sat mange gode pasninger sammen og nedbragt fejlmargenen i afleveringerne. Det var generelt med til at skabe ro og balance på holdet, at vi ikke skulle bruge alle kræfter på at forsvare, men at det i stedet var os, som kunne holde fast i bolden og stresse modstanderen,

Kathrine Møller gav os en drømmestart ved at score direkte på hjørnespark i kampens første minut, og de følgende minutter kunne vi have øget yderligere. I stedet udlignede Tornby på en tilfældig chance, da der ikke blev kommunikeret i de bagerste geledder. Det var mere eller mindre Tornbys eneste chance i kampen, for endnu engang stod vi stærkt i defensiven.

Kort før pausen bringer Kathrine Møller os igen foran på Camilla Porups fornemme oplæg.

2.halvleg lignede første med fint spil, tempo i boldomgangen og løb for hinanden, som gang på gang bragte Tornby-spillerne i ubalance. Det fine spil burde have udmøntet sig i flere scoringer, for at undgå spænding i slutminutterne. Heldigvis blev Tornby ikke farlige og en udligning havde lange udsigter.

Da dommer Ole Clemmensen føjtede kampen af, kunne SUB-pigerne juble over tredje sejr træk. Selvom truppen er skrumpet ind henover vinteren, er det en fornøjelse at se 16-17 piger/damer, som står sammen og arbejder for hinanden, fordi de VIL og KAN.

Kathrine Møller blev kampens spiller tæt forfulgt af Ida Velling og Emma Langager.