Kvartalsbrev fra Lotterispiludvalgtet i Låstrup

Siden sidst:

Sommeren siger farvel og efteråret banker på, og snart har vi de smukke gyldne farver over alt. Den kolde og mørke tid er i vente, men heldigvis har vi, som altid vores banko hver fredag.

RØDVIN OG AND

Fredag den 2. november og fredag den 14.december vil der i stedet for gavekort være rødvin og en and som gevinster.

HUSK det store ADVENT SPIL FREDAG DEN 30. NOVEMBER 2018,

hvor der er 8 serier kinesisk lotteri, med masser af gevinster.

Du har mulighed for at vinde juledekorationer, og ting der hører julen til bl.a. leveret af Spar Købmand Lund i Skals.

Kom og vær med, og tag gerne familien med, til familie hygge. J

HUSK: FREDAG DEN 21. DECEMBER ER DER GRATIS KAFFE med KLEJNER

PULJESPIL:

  1. For kort tid siden havde vi igen en vinder af puljen, som kunne gå hjem med 5000kr kontant. Vi har lagt igen lagt 5000kr i puljen som starter med at udløses ved banko på 45 opråbte numre eller derunder. Udløses puljen ikke da, hæves antal opråbte numre til 46 ved næste spilaften o.s.v. indtil puljen udløses.(deles ved flere)Hvis ikke pulje udløses på dagen er gevinsten 500kr.(deles ved flere)
  2. 1 ark med 6 plader koster 30kr. Kan deles ½ ark 20kr.

Super Jack Pot:

  1. Vi har ændret/hævet præmie på Super Jack Pot, således at vi har 3 præmier a’ 50kr på ”store numre” og hævet gevinsten på spillepladen så du fremover vinder 100kr pr. afkrydsede nummer. f.eks. 10 afkrydsede nr. = 1000kr. (deles ved flere):
  2. 1 ark med alle 90 numre koster 25kr.

Bonustudsen:

PÅ udvalgte spilaftener udlodder vi på almindelige plader 1000kr kontant /eller 1000kr gavekort som ekstra præmie udover den vundne præmie. Banko ved 35 opråbte numre eller derunder udløses præmien. Hvis ikke banko ved 35 opråbte numre hæves antal opråbte numre til 36 ved næste spil o.s.v. indtil bonustudsen udløses. Hvis præmien ikke er vundet før sidste pladespil udloddes den da, uanset antal opråbte numre.(deles ved flere).Denne præmie var og er, som det fremgår af spilkalender, sponsoreret.

HUSK at eventuelle nye tiltag eller aflysninger offentliggøres på www.borupif.dk og facebook.

Med venlig Hilsen, Borup I.F.

Annoncesponsor for dette opslag er: