Referat serie 4 Borup IF - Doense/Vebbestrup IF

Serie 4 skulle hjemme revanchere sig fredag aften ovenpå det kæmpe nederlag i Hobro i sidste runde af turneringen. Modstanderen var Doense/Vebbestrup IF, som for bare 10 måneder siden spillede i serie 2. Ikke mindre end 9 af spillerne var gengangere!, så på papiret endnu en stærk modstander. Oven i det var holdets og aftens 2 bedste spillere var ikke med dengang.

Så på ny var Borup virkeligt udfordret mod en modstander, som ganske enkelt var/er en klasse eller 2 bedre. Kampen endte da også med et retfærdigt 0-5 nederlag.

Borup holdet skal dog have stor ros for en kæmpe indsats, og udfordrede virkelig Doense/Vebbestrup holdet fra første minut og så længe kræfterne holdt. Borupholdet har måtte afgive målmand Kaare Elkjær til førsteholdet ovenpå Christian Mønsted kedeligt uheld til træning med et brækket ben.

I Ellevte time havde Assistenttræner Flemming Lund fået Allan Hermansen på Mål. Han stod en super kamp men måtte tage det første mål til sig, da han tabte et indlæg ned foran Doense/Vebbestrups farlige angriber der nemt kunne score i det 15. minut. Derefter kom Borup virkeligt godt med og havde i det 20. minut en kæmpe chance. Rasmus Abildskov Nielsen fandt smart Lennart Øster tæt ved straffesparkspletten men Lennarts ellers fine forsøg var så uheldig at tage indersiden af stolpen. Resten af halvlegen bølge frem og tilbage. Hvor Doense/Vebbestrup havde en del halve chancer plus et forsøg på overliggeren. Men ellers holdte Borup forsvaret med Jakob Kynde i spidsen i stand. 

Det gjorde Borup også i de første 20 minutter af anden halvleg, hvorefter Doense/Vebbestrup satte tempoet op og scorede så 2 flotte langskuds mål midt i halvlegen. Og til sidst yderlig 2 mål til en 5-0 sejr. Hvor Rasmus Abildskov Nielsen havde holdets og eneste en fin chance i halvlegen ved stillingen 2-0.

Men som Flemming Lund sagde efter kampen så længe alle giver sig fuldt ud, så kan man ikke forlange mere.

Én af dem der gjorde det godt var Peter Søgaard Andersen, som blev kåret som dagens mand

Kampens spiller Peter Søgaard Andersen (Arkivfoto)

Annoncesponsor for dette opslag er: