Referat Jyllandsserie Kvinder Aalborg Chang - SUB09

Aalborg Chang - SUB 09   1-4  (0-1)

20.min. 0-1. Charlotte Kjølhede (Tessa Vadsholt)

49.min. 0-2. Line Østergaard (Mie Lund)

61.min. 0-3. Line Østergaard

69.min. 1-3.

85.min. 1-4. Sara Just Poulsen (Line Østergaard)

Udskiftere: Ena Klausen, Emma Langager og Michelle Drejdal

Med en fortjent sejr på 4-1 på en våd og kold mandag aften i Aalborg kom vi igen på pointtavlen efter blamagen imod MorsØ.

Kampen blev en lidt rodet affære uden det ønskede flow i spillet, men pigerne fik skabt de fornødne chancer og var tilmed uheldige med nogle af afslutningerne. Bl.a. stolpeskud af både Sara Just og Charlotte Kjølhede.

Chang formåede aldrig rigtigt at true os og sætte sig på spillet, dertil var vi en tand skarpere og havde mere kvalitet.

I ugerne op til kampen havde vi haft fokus på indlæg, og det var netop efter et flot, præcist og tidligt indlæg fra Tessa Vadsholt, at Charlotte Kjølhede med venstrefoden kunne inderside os foran til pauseføringen 1-0.

I pausen måtte Sara Just desværre udgå efter et ordentligt skrald på foden, hvilket gav comeback til Ena Klausen, som havde siddet udenfor på sidelinjen pga. en skade siden forårspræmieren imod Støvring.

2.halvleg var kun 4 min. gammel, da Mie Lund på højrekanten viste driblefærdigheder af en anden verden og serverede bolden for dagens fødselar, Line Østergaard, som med en klinisk afslutning fordoblede føringen. Samme Østergaard ville ikke stå tilbage for Mie Lunds driblefærdigheder, da hun efter en times afdriblede 4-5 Chang-spillere og sendte kuglen i rusen til 0-3.

Desværre ramte Chang os på vores svage punkt, standardsituationer, da de reducerede til 1-3 efter hjørnespark. Kort efter reduceringen diskede Kamilla ”Bager” op med et par flotte redninger, som afholdt kampen fra at blive spændende. Med 10 min. tilbage af kampen bad Sara Just om at komme ind igen, fordi hun så gerne ville score et mål, og hun kvitterede for tilliden, da hun sendte Line Østergaards oplæg i mål til slutresultatet 4-1.

Når man endelig skulle bruge en mandag aften på at køre til Aalborg, var det fedt at se en solid arbejdsindsats og en tydelig vindermentalitet hos pigerne. Spillet var ikke det bedste, men attituden og indstillingen var mere end godkendt.

En hårdtarbejdende Maria Svenningsen høstede fortjent aftenens fleste stemmer.

Nu ser vi frem til et tidligt topopgør imod Vejgaard torsdag aften i Ulbjerg.