Træningsopstart Borup Idrætsforening herrer

Trænerteamet i Borup Idrætsforening er på plads, omklædningsrummene er under renovering og snart er det tid at trille bold på grønsværen igen. Trænerteamet bestående af Niels Klausen, Frank Tylstrup og Martin Gundersen har udstukket retningslinjer for, hvordan fodboldspillerne skal holde sig i form hen over vinteren, så det ikke er konditionen, der skal kæmpes med i opstarten af sæsonen. 

Helt nøjagtigt har trænerne udstukket et krav om minimum 12 gange 5 kilometers løb, inden træningsopstarten i starten af februar måned. Ved siden af det har Borup Idrætsforening 3 hold i indendørsturneringen, så der kæmpes allerede nu med at blive klar til forårssæsonen.

Træningsopstarten bliver lørdag den 4. februar kl. 1300, hvor der bliver standerhejsning og velkomst til nye og gamle spillere. Derrefter en kort træning på træningsbanen og fællesspisning i klubhuset, mens trænerne fremlægger deres forventninger til den kommende sæson. I foråret spiller Borup Idrætsforenings førstehold i serie 3, andenholdet spiller i serie 5 og desuden forventer klubben at have et hold i serie 6.

Alle spillere nye som gamle er velkomne til at dukke op til den første træning.

Vel mødt til gode fodboldoplevelser i Borup Idrætsforening. 

Trænertrioen bestående af Frank Tylstrup, Niels Klausen og Martin Gundersen er klar til at modtage nye som gamle spillere lørdag den 4. februar 2017, kl. 1300. 

Annoncesponsor er: