Referat serie 3 Borup IF - Viborg Søndermarken

Pointtab til Borup IF serie 3 herrer

Borup serie 3 herrer skulle efter foræring af 3 vigtige point i sidste uges VFF kamp, møde Viborg Søndermarken på hjemmebane i Borup. Viborg Søndermarken er nedrykkere fra forårsturneringen og spillede blot for et par sæsoner siden i Jyllandsserien, så på papiret så det vanskeligt ud for Borup.

Fra kampens start, stod det også klart, at Viborg Søndermarken var vant til at spille i et højere tempo. De sad på kampen fra start til slut og bragte flere gange Borup forsvaret på glatis. Efter et Borup hjørnespark slog de et giftigt kontraangreb, som endte med at en spiller flot loppede bolden i mål. Et rigtigt flot mål og sublim boldbehandling. Ingen kunne andet end at anerkende det flotte mål.

Resten af halvlegen var Viborg Søndermarken lige ved og næsten flere gange uden at have held til at score. Borupholdet lykkedes ikke at komme til nævneværdige chancer.

I anden halvleg startede Viborg Søndermarken hårdt, og slog til både i halvlegens 5. og 10. minut. Derefter var op af bakke for Borup, der dog i det 60. minut reducerede på et glimrende solomål af Tobias Sloth. Kort efter var det Peter Lund, der var alene igennem, men uden at score.

I kampens 70. minut fik Borup endnu en reducering mod et nu rystet Viborg-hold. Borup fik tilkendt et straffespark efter skub til Tobias Sloth i en hjørnesparksituation. Peter Lund udnyttede fint chancen og satte sikkert bolden i målets højre side, mens målmanden lagde sig fladt til modsatte side. Der var ikke længe igen, men spillere og hjemmepublikum havde fået blod på tanden, oven på Viborgs store føring.

Nu kom Borup mere med i kampen, men ligesom Borup gik og håbede på en forløsende udligningen, fik Viborg scoret til 4-2 i det 82. minut, da Christian Mønsted på uheldig vis gav en ripost væk.

Derefter var kampen definitivt afgjort, og det blev til en fortjent sejr til Viborg Søndermarken.

For Borup var der debut Til Mikkel Lynggard Larsen, der blev skiftet ind efter pausen.

Kampens spiller blev en anden indskiftet spiller i form af Mike Lybæk, der gjorde det rigtig godt.

Næste kamp er fredag den 1. september kl. 1900 mod Foulum IF.

Se dagens kampprogram på dette link.

 

Debut til Mikkel Lyngholm Larsen. Se fotoet herover. 

Annoncesponsor for dette opslag er: