3-2 Sara Poulsen (73 min)

3-3 (87 min)

3-4 str. (95 min)

Et drabeligt opgør udspillede sig i aftes på Ulbjergs træningsbane mellem to hold, hvor alle nærmest kendte alle. Mange kender hinanden fra tiden i Team Viborg, og derfor var der ingen der havde lyst til at stå med aben bagefter.

Det starter mere forrygende end starten på en ny Paradise Hotelsæson. Efter bare 5 minutter har Sara Poulsen sat turboen til og scorer på en fin bold i dybden fra Leah Sørensen et tidligt mål der lunede godt i den kolde aftenluft. Masser havde fundet vej til kampen og de fik en meget jævnbyrdig kamp at se. Kjellerup spillede godt og havde masser af gode chancer. De fik stort held med at kombinere sig igennem, men heldigvis får vi clearet godt og med større sikkerhed end grænsekontrollen i Polen. Halvlegen bølger frem og tilbage som slagene på jyllands top hvor kattegat og vesterhavet mødes, men det ender uden mål.

Efter pausen startede en målfest og et sandt drama. Efter små 50 minutter bliver et fantastisk mål serveret på et sølvfad for beskuerne. Et fiks 1-2 spil mellem Sigrid Gundersen og Charlotte Kjølhede bliver til en giftig bold indover som Ida Gundersen får sparket på kassen. Keeperen kan ikke holde den og Sara går med al vægt ned i bolden og hamrer den i kassen med 7-tommersøm. En fremragende åbning på 2. halvleg.

Desværre skulle der ikke gå længe før det var både reduceret og udlignet. Først direkte på et frispark, hvor bolden desværre sejler i mål og bagefter i en tilbagelægning som bliver for kort og derefter bliver tacklet forbi Line og let prikket i rusen.

Med bare minutter spillet siden det udlignende mål blev tacklingerne hårdere og Sara var helt nede og bide græsrødderne op. Ubegribeligt vælger Kjellerup at udnytte dette til en omstilling selvom de har set hun ligger i græsset foran dem og har meget ondt. Dette opildnet af deres bænk. Det blev dog ikke sidste gang de valgte at gå i rampelyset.

Pludselig bliver der igen masser af lune sig på, mens temperaturen stille som en ninja sniger sig under de 10 grader. For en lynhurtig omstilling bliver opfanget af Leah Sørensen, som sender en bold op gennem midten til Sara der accelerer fra de andre som en nysmurt Ferrari efter besøg hos Luigi i kultfilmen "Biler". Med sikkerhed og kynisme sender hun bolden ind og scorer sit 3. mål denne aften. Fremragende!

Så blev det ellers tid til et spotlight for Kjellerups trænerbænk. For Leah går i en tackling højt på banen hvor hun rammer bolden først og derefter spilleren. Deres spiller bliver desværre skadet i situationen. Der er frispark - ingen diskussion. Reaktionen fra Kjellerup er til gengæld rystende. De brokker sig først højlydt - forståeligt, de får jo en spiller skadet pga. s ituationen.  Men at de bagefter begynder at komme med personlige råb mod Leah er rystende.Hele deres langside råber op og kommer med tilråb til flere af vores SUB'ere med trænerteamet i spidsen. Mange af vores spillere er chokeret over reaktionen og de mange tilråb, og da vi kort efter skal lave en indskiftning har ingen på bænken reelt lyst til at komme ind.

Om den onde stemning fra deres side ryster os? Formentlig, for med blot 3 minutter igen udligner de til 3-3 og dybt inde i tillægstiden scorer de på et korrekt straffespark i en situation, hvor Emma Sørensen uheldigt tæmmer den op på egen arm. En ufattelig hård skæbne at lide, men ikke desto mindre fodbold i en nøddeskal.

Efter kampen føler vi stor ærgelse over at have tabt. Samtidig er vi i trænerteamet meget rystet over, at modstandernes trænere og tilskuere på den måde begynder at tilråbe mod vores spillere. Flere af vores piger er dybt berørte af det efterfølgende og flere er kede af det og må trøstes. Mange af pigerne fra de to hold kender hinanden indbyrdes, og det er ikke meningen der skal skabes had mellem dem personligt.
Vi lægger stor afstand til den måde de vælger at opføre sig under kampen og forsøger at påvirke vores spillere psykisk. Vi ville være dybt pinlige over at opleve lignende fra egne tilskuere og fra os selv. Vi føler her bagefter, at vi måske tabte kampen, men set i fodboldens ånd og fairplay, at vi stod som de ægte vindere. For måske var det points og kvindeseriefodbold der var på spil, men vi er her jo i sidste ende for at spille fodbold og nyde spillet, ikke for at gøre andre kede af det og triste til mode.

Dagens spiller: Sara "the lightning" Poulsen

Sara var med sine 3 mål fremragende og især hendes accelerationer var som det rene gift for Kjellerup. En stor arbejdsindsats og rigtig synd for hende, at hendes tre mål ikke rakte til en sejr til holdet.

Referant: Lars Løvig