Borup Idrætsforening

Sommerturneringen Fjends Cup 2017 starter i den kommende uge. Sidste år overraskede Borup IF alt og alle inklusive sig selv ved at vinde hele skidtet. Se link til siden, hvor program, regler mv. offentliggøres på vores hjemmeside. 

Husk lotterispil i Låstrup Forsamlingshus hver fredag kl. 1900. Fredag den 14. juli har Skals Installationsforretning sponseret kaffe og kage til deltagerne. Se planen for tredje kvartal på vores hjemmeside. 

Trænerne i Borup Idrætsforening har nu udnævnt Månedens Spiller for juni måned 2017. Se hvem den dygtige spiler er, og motivationen for udnævnelsen på vores hjemmeside. 

Det var med stor sorg, at Borup IF modtog meddelelse om, at vores æresmedlem Vagn Nielsen stille sov ind på Viborg Sygehus tirsdag den 4. juli 2017. Se mindeord på vores hjemmeside. 

Redaktionen har modtaget en fin anmeldelse af årets Byfest i Låstrup. Læs anmeldelsen på vores hjemmeside. 

I forbindelse med morgenbordet i byfestteltet lørdag morgen, sponserede Den Jyske Sparekasse 3 x 2 biografbilletter til de gæster, der ønskede at deltage i konkurrencen. Vinderne blev udtrukket mandag. Se hvem der løb med biografbilletterne på vores hjemmeside.

Den olympiske flamme er nu slukket efter en uges byfest i Låstrup. Slut på en uges gode oplevelser til div. arrangementer og tid til oprydning på festpladsen. Se referat fra oprydningen på vores hjemmeside. 

Byfesten i Låstrup kulminerede lørdag aften med festmiddag for 125 personer i byfestteltet. Det var samtidig afslutning på en uges velbesøgte arrangementer. Se opsamlingen her på vores hjemmeside. 

I Låstrup var lørdag kulminationen på ugens byfest med arrangementer alle aftener siden mandag. Lørdag blev lige som de øvrige dage en velbesøgt dag med gode aktiviteter og socialt samvær på festpladsen i Låstrup. Se referat på vores hjemmeside.

Byfesten bød fredag på Kæmpe Lotterispil. Oldboys og U70 fodboldturnering, fællesspisning, strikke klub og selvfølgelig rafleturnering. Se referat fra aftenen på vores hjemmeside.