Borup Idrætsforening

Lørdag morgen kl. 0900 sponserer Den Jyske Sparekasse traditionen tro kaffe og rundstykker i byfestteltet. I forbindelse med arrangementet kan du teste din viden om DJS-Prioritslån og deltage i lodtrækning om 3 x 2 biografbilletter. Se mere på vores hjemmeside. 

Byfesten i Låstrup byder selvfølgelig på gratis rundstykker sponseret af Den Jyske Sparekasse. Dernæst Farmerturnering, mountainbikeløb, Fodboldkamp, socialt hygge og selvfølgelig festaften i byfestteltet. Se program på vores hjemmeside. 

Byfestens program fredag byder først og fremmest på Kæmpe Bankospil i forsamlingshuset. På festpladsen er der 2 forskellige Oldboys turneringer, "Strikkeklub", Fællesspisning, Rafleturnering og ikke mindst socialt samvær.

Fredagens program ved Byfesten i Låstrup byder først og fremmest på Kæmpe Bankospil med gaver for over 20000 kroner. Se opslag på vores hjemmeside. 

Byfesten i Låstrup bød igen i 2017 på rekordantal stort deltagere i bilorienteringsløbet, der bød på sjove udfordringer og svære opgaver. Derefter hyggelig grillaften i byfestteltet. Se referat fra aftenen på vores hjemmeside. 

Uge 26 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Ved Byfesten i Låstrup 2017 skal der selvfølgelig køres bilorienteringsløb for hele familien. Sidste år var der rekord i deltagerantal med 30 biler på hjul. I Byfestteltet er der grillaften og hygge for alle byens borgere. Se mere på vores hjemmeside.

Byfesten i Låstrup stod onsdag mest i børnenes tegn. Der var Kids Olympiske Lege, battleball og krocketturnering og så var der pandekager til aftensmad. De voksne cyklede og der var socialt samvær i byfestteltet. Byfest som en byfest skal være. Se referat fra aftenen på vores hjemmeside. 

Byfesten i Låstrup er ikke kun rettet mod der voksne. Onsdag er der for eksempel "Kids Olympiske Lege" helt alene for børn. Se opslag om de aktiviteter, der retter sig mod områdets yngste på vores hjemmeside. Desuden er der racercykelløb og kroketturnering for hele familien på programmet. 

Fra torsdag til lørdag er der hver dag mad på programmet, så hvorfor ikke lægge aftenens aktiviteter og aftensmad til byfestteltet på festpladsen. Se hvad Engtramperkroen tilbyder på vores hjemmeside.