Borup Idrætsforening

Farmerturneringsudvalget har nu offentliggjort dele af programmet for Farmerturneringen, der løber af stablen under byfesten i Låstrup uge 26. Se opslag for Farmerturnering på vores hjemmeside. 

Torsdag den 25. maj besøgte Borup Idrætsforening Hersom/Bjerregrav for at hente 3 point til kontoen. Med en fortjent 0-4 sejr. lykkedes det til fulde. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening serie 3 herrer tog lørdag en 27. maj mod Skive IK på hjemmebane i Låstrup. Borup endte med at gå mest skuffede og lidt lettede fra kampen efter et 1-1 resultat. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Lørdag den 27. maj spillede Borup Idrætsforening serie 3 herrer hjemme mod Skive IK. I kamppausen blev der trukket lom om sponsorpræmier blandt målaktieindehaverne. Se de heldige vindere på vores hjemmeside. 

Lørdag den 27. maj kl. 1600 spiller Borup Idrætsforening serie 3 herrehold hjemmekamp mod Skive IK i Låstrup. Se kampprogram og holdopstilling på vores hjemmeside. 

Onsdag den 24. maj spillede SUB09 kvindeserieholdet på hjemmebane i Borup Stadion i Låstrup. Det blev til at ærgerligt men fortjent nederlag på 0-4. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening serie 3 herrer fik tirsdag en tiltrængt sejr, da holdet på udebane i Sdr.Rind/Vinkel IF hentede en smal 2-1 sejr. se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Torsdag den 25. maj mødtes en håndfuld frivillige på Risgården I/S for at lave prøverejsning af Borup Idrætsforenings nye byfesttelt. Se fotos fra opstilling af det nye telt på vores hjemmeside. Alle kan godt begynde at glæde sig, for vi har fået et fantastisk telt. 

Mandag den 5. juni, kl. 1300 indbyder Fjordklyngen til indvielse af shelterplads og udkikstårn på Kærby Bakke. Indvielsestalen holdes af Henrik Jessen. Derefter prøv "rock Garden" på MTB, gratis menu med lokale råvarer og endelig MTB stafet. Se opslag på vores hjemmeside.

Uge 21 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.