Borup Idrætsforening

Lørdag den 1. april kl. 1330 er der forårspræmiere for Borup Idrætsforenings serie 3 hold i pulje 31. Puljen tæller gode lokale hold, og byder samtidig på indbyrdes kamp om point i en lokal dynamitpulje. Se mere om sæsonstarten på vores hjemmeside. 

Søndag den 26. marts var der dels Forårsmarked og dels afslutning på årets MTB-cykelkursus på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Se referat og fotos på vores hjemmeside. 

Sidste hånd er nu ved at være lagt på værket med ombygning af omklædning 1 og 2 i Borup Idrætsforenings klubhus. I dag blev sidste fuger fyldt indendørs, så de nyrenoverede rum er klar til brug. Se billeder på vores hjemmeside. 

Lørdag den 18. marts spillede Borup IF serie 3 træningskamp mod Løgstrup IF i serie 2. Se referat fra kampen på vores hjemmeside. 

Søndag den 2. april kl. 1000 arrangeres der affaldsindsamling i Låstrup med start fra Kulturcenter Værestedet. Der startes med fælles rundstykker og fordeling af ruter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Fredag den 31. marts kl. 1615 er der træningsopstart for microspillerne i Borup Idrætsforening. Se information om trænere mv. på vores hjemmeside. 

Torsdag den 16. marts var der generalforsamling på Kulturcenter Værestedet. 35 forventningsfulde medlemmer var mødt frem for at høre formandens beretning og aflæggelse af regnskab, samt debat om igangværende og kommende aktiviteter. Se referat på vores hjemmeside. 

Fjordklyngen har nu taget initiativ til at danne fælles cykelhold med fælles cykelture én gang om ugen fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Første gang er torsdag den 16. marts kl. 1730. Se mere på vores hjemmeside. 

Fredag den 17. marts er der traditionen tro Lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Meny Kaffe sponserer kaffe og brød i pausen, så inviter fatter med til et par hyggelige, spændende timer i Låstrup. Se mere på vores hjemmeside. 

Borup Idrætsforening er i denne weekend på træningslejr i Skjern, hvor førsteholdet mødte stærke Skjerns serie 2 hold. Det blev til lidt af en afklapsning for de unge spillere. Se referat fra kampen på vores hjemmeside.