Referat Jyllandsserien kvinder - SUB09 - Hover-Ølstrup

 Tidligere på ugen blev det afgjort af to andre hold fra puljen, at SUB09-holdet kunne sikre sig overlevelse i Jyllandsserien til næste sæson, ligegyldig hvad resultatet blev af søndagens kamp. Dog skulle vi stadig ud og vinde Den 4. Ud af 4 finaler, hvor holdet kunne skaffe 10 ud af 12 mulige point.

Første halvleg.

Banen var mudret og flere steder lå der store mængder vand. Så bolden og spillerne skøjtede rundt. Selvom banens tilstand var elendig formåede holdet at spille bolden fornuftigt rundt og løbe godt for hinanden. I 38’ tilkæmpede Thea sig bolden ude på højre kant, og lagde bolden ind over til Maja, som scorer til 1-0. Dette er også pauses resultatet.

Anden halvleg:

Halvlegen starter ikke ud til vores fordel, da Kirsten får gult kort i 47’ og må lade sig udvise i 10 min. Fordi hun som den bagerste kommer i en hård tackling. Kendelsen var alle dog uenige i.

De næste 20 min har vi flere chancer på mål dog uden held. Men i 78’ scorer hjemvendte Tilde til 2-0. Og i 82’ scorer den også hjemvendte Freja til 3-0. Kampen ender 3-0.

Vi vinder den 4. Ud af 4 finaler og ender på en delt 3. Plads i puljen. Hvilket er et langt bedre resultat inden håbet på.

Kampens spiller blev Sandra med 7 stemmer. Sandra spiller en fremragende kamp på den defensive midtbane.

Referent: Michelle Drejdal Mogensen

Se flere billeder via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: