Referat serie 2 - Viborg FF - Borup IF

Kampens spiller Marcus Enevoldsen sammen med Alex Lund

En fortjent sejr til hjemmeholdet Viborg FF på 3-0 efter halvlegsstillingen 1-0. Det må være konklusionen ovenpå dagens kamp i Domkirkebyen.

Borup spillede godt med den første time og stod solidt sammen i kæderne mod et godt spillende hjemmehold, som har mange dygtige boldspillere. Og jeg tør godt spå Viborg til at en hurtig returbillet tilbage til serie 1.

Borup-drengene fortjener ros for en disciplineret indsats i defensiven, og modet til at forsøge sig offensivt, når mulighederne bød sig. Desværre er vi ikke helt dygtige nok til at få skabt de helt store chancer, men vi tager de postive aspekter med fra kampen og bygger videre ud fra det. Heldigvis var moralen langt bedre end imod Fårvang, selvom enkelte spillere desværre tillægger sig en negativ attitude, når modgangen melder sig. Men det kan ikke nytte noget at slå op i banen og mundhugges, fordi modstanderen pludseligt er noget dygtigere end man har været vant til.

Viborg fik et helt igennem unødvendigt mål til 1-0 ligesom dommeren skulle til at fløjte til pause, fordi vi ikke tager ansvar og afvikler situationen. I 2.halvleg scorer de to flotte mål, hvor deres kreative folk viser højt niveau og udspiller os.

Jeg er stadigvæk fuld af fortrøstning for de kommende kampe, vi mangler bare lige en succesoplevelse, som kan give endnu mere tro og selvtillid.

Marcus Enevoldsen løb fortjent med de fleste. Derudover var der debut til Kasper Ambrosius, som er skiftet fra naboklubben Ulbjerg, og han slap hæderligt fra debutkampen, så længe kræfterne rakte.