Salg af målaktier/private sponsorater i Borup IF

Borup Idrætsforening gentager succesen med at udstede målaktier til idrætsforeningens støtter. Alle fodboldspillere i Borup Idrætsforening har fået udleveret 4 aktier, som de skal forsøge at sælge. Har du endnu ikke købt en aktie, og ønsker du at være med til at støtte dette gode formål, kan du kontakte én af klubbens fodboldspillere. Målet er ligesom de foregående år at der sælges 100 aktier. Alternativt kan du skrive en kommentar på Borup Idrætsforenings facebookside, så skal du nok blive kontakte af én af fodboldspillerne. 

Målaktieindehaverne lover ved indgåelse af aftalen, at de vil støtte foreningen med 5 kroner pr. mål, der scores i forårs- og efterårssæsonen. Dog maksimalt 75 mål svarende til 375 kroner for de 2 sæsoner. Køberne skal tage stilling til, om de ønsker at støtte enten førsteholdet i serie 3 eller andenholdet i serie 5.

Ved alle førsteholdets hjemmekampe trækkes der lod om sponsorpræmier eller fodboldbilletter til Viborg FFs hjemmekampe på Energi Viborg Arena i Viborg. Desuden er der både i foråret og i efteråret en hovedpræmie ved sæsonens sidste kamp. I de seneste år, har det været en flyvetur over Himmerland eller et weekendophold for 2 personer. Præmierne trækkes foran klubhuset i pausen. Årets hovedpræmie er endnu ikke på plads, men det bliver selvfølgelig en attraktiv præmie igen. 

Vinderne offentliggøres desuden på hjemmesiden, og der gives besked til vinderen direkte via den oplyste email-adresse. Uafhentede præmier går efter 4 uger tilbage til præmiepuljen igen.

Første hjemmekamp er lørdag den 7. april, hvor de første præmier udtrækkes. Jo tidligere på sæsonen målaktien er købt, så større chance er der for at vinde en præmie. Vinderlodderne går tilbage i puljen igen, så der er mulighed for at vinde flere gange. 

Borup Idrætsforening håber, at medlemmerne vil tage godt imod vores unge spillere og købe en målaktie. Overskuddet fra salget går jo til et godt formål, og vi håber, at vores spillere er gode til at score mål i den kommende sæson.  

Annoncesponfor for dette opslag er: