Referat jyllandsserie kvinder Tornby - SUB09

Tornby – SUB09  2-4 (1-2)

2.min. 0-1. Ida Velling

28.min. 1-2. Ida Velling (str.)

55.min. 1-3. Camilla Porup

65.min. 2-4. Ida Velling

Hvis der er noget, som SUB09-pigerne er eminente til, er det at komme tilbage efter en skidt præstation, som var tilfældet imod Åbybro. Og det kom denne gang til at gå ud over Tornby.

Camilla Porup og Michelle Drejdal droppede gymnasiefest for i stedet at spille kamp. Line Møller og Emma Langager havde gøremål i henholdsvis Kolding og Esbjerg, men tog alligevel køreturen nordpå for at hjælpe holdet. Ida Velling burde holde pause pga. lyskeproblemer, men insisterede på at spille. Prioriteringer, man som træner, virkelig er tilfreds med😊

Hele holdet var topmotiveret og der gik kun 2.min. før Ida Velling bragte os på 1-0 efter solotur og lob over keeperen. Tornby udlignede desværre kort efter. Camilla Porup boltrede sig på højrekanten og fik fremtvunget det straffespark, som Ida Velling omsatte til pauseføringen 2-1. Tornby var ikke dårlige og ufarlige, men vi spillede flot og med fart i spillet, som virkelig satte Tornby på løbearbejde.

Dette spil fortsatte i 2.halvleg, og det blev 3-1, da Camilla Porups præcise indlæg strøg over keeperen og i mål. Tornby reducerede til 2-3 lige efter pga. kommunikationsfejl og havde muligheden for at udligne kort efter, men her reddede Line Møller flot.

Efter 65 min. tryllede Anna-Katrine Mikkelsen (AK) og sendte Ida Velling afsted, som med et præcist spark fra feltet udplacerede keeperen.

Sejren blev kørt sikkert hjem. Fremragende indsats af ALLE 14 piger!

Camilla Porup blev fortjent kampens spiller, men Ida Velling og AK fortjener også ekstra plusser i bogen.