Referat serie 3 Strandby IF Farsø - Borup IF

Borup Idrætsforenings serie 3 herrer fik endnu en sejr, da holdet fredag aften vandt 0_3 i Strandby. Det var på forhånd en kamp, der skulle vindes, men holdet var allerede før kampn og i kampens indledning i problemer. Et par afbud betød at assistenttræner Flemming Lund og holdleder Christoffer Justesen måtte i spilletøjet. Lidt af en nødsituation, men det blev dog ikke nødvendigt at bruge de 2 spillere i kampen.

Borup fik en halvskidt start på kampen. Træneren havde sat en ny midtbane, og spillerne her skulle lige finde sine ben og stå på. Samtidig kom Strandby med meget aggressivt spil og  hård fysik. Langsomt kom Borup ind i kampen, og det blev også Borup der skulle komme på måltavlen. Det blev 0-1 i kampens 25. minut, da indskiftede Christian Malik udnyttede Peter Lund og Jakob Lyngsøs glimrende opspil.

10 minutter senere blev det 0-2, da Christian Malik strøg igennem til baglinjen og fandt Johan Nielsen, der sendte bolden i mål. Strandby havde et enkelt forsøg, som en sikkert spillende August Mathiesen tog sig af.

Strandby sluttede med et gult kort, så de var reduceret med en mand op til pausen.

I anden halvleg var billedet det samme. Strandby fightede godt, men især et stærkt spillende midterforsvar, hvor Lasse Braad og Frederik Hvid gjorde det blændende, holdt Strandby fra at få farlige chancer.

I anden halvlegs 30. minut afgjorde Borup kampen, da Peter Lund smart spillede Christian Malik fri, så han kunne løbe ned og score til 3-0 og kampens resultat.

Nu er Borup på en delt 2 plads i den uhyre tætte række.