Vellykket høstfest i Låstrup Forsamlingshus

Marken er mejet og høet er høstet, kornet er i laderne og høet står i hæs, så dan starter enhver god høstfest og således også den, der lørdag den 23. september blev afholdt for 90 deltagere i Låstrup Forsamlingshus.

Majbritt Skovgaard Møller og Charlotte Kuhr Jensen havde bundet årets høstkrans, der hang til pryd på væggen under hele festen. Høstkransen har i mange herrens år været en tradition i Låstrup. Først til høstfest i forsamlingshuset, dernæst til høstgudstjeneste i kirken for efter gudstjenesten at blive lagt på gravstedet for de allierede soldater, der faldt ned med en flyver i Låstrup under 2. verdenskrig. En god tradition blev holdt i hævd.

Høstfesten indledtes med fælles høstsang, hvorefter der var sild og smørrebrød til medbragte drikkevarer. Carsten Jensen holdt årets høsttale. Her fortalte han om et godt høstår, der dog var besværliggjort af den våde høstperiode. Carsten mente ikke, at foderstoffet havde tid til at komme til høstfest, for de var langt fra færdige med at tørre korn endnu.

Efter spisning og høsttale spillede DJ Per Stisen op til dans. Der blev hygget, snakket og danset til længe efter midnat. Midt på aftenen blev den nye høstfestkomité udpeget. Anne-Birgitte og Hans Kurt, Dorthe og Preben, Susanne og Bjarne samt Joan og Jan lovede at tage stafetten op og bolde næste års høstfest. 

”Bind så korn i krans! Hurra, her til lands slutter høsten altid med et gilde og en dans!” Sådan slutter høstsangen og således også høstfesten i Låstrup.  

Tak til den afgående komité bestående af Birthe og Erik, Jeanette og Torben, samt Charlotte og Carsten. 

Se billeder fra festen på dette link. 

Årets høstkrans bundet af Majbritt Skovgaard Møller og Charlotte Kuhr Jensen. 

Dansegulvet blev flittigt benyttet til musik fra DJ Per Stisens anlæg. 

 

Carsten Jensen holdt årets høsttale, mens DJ Per Stisen spillede op til dans. 

Her ses vinderne af musikkonkurrencen. Tillykke med sejren Kun én fejl i 12 musikspørgsmål. Det var godt gået. 

 

Høstkransen lagt på "flyvergraven" på Låstrup Kirkegaard efter Høstgudstjenesten i Låstrup Kirke. (Foto Jens Christiansen)