Referat serie 5 Borup IF - Vejrumbro

Søndag den 3. september tog Borup IF Serie 5 herrer hjemme imod Vejrumbro, der efter puljens 2 første kampe har ét point mere end Borup, men også et hold, der i første kamp mod Tjele Vest Sport vandt hele 5-0. På papiret et lige opgør, så Borup herrerne var spændte på dagens kamp.

Kampen startede fint for Borup. Hjemmeholdet tog teten fra starten, og sad både på spil og chancer. Hovedparten af spillet foregik i Vejrumbros ende af banen, hvilket også bevirkede, at Borup i de første 10 minutter havde 4 hjørnespark. Desværre uden, at det lykkedes at få bolden i nettet. På et af hjørnesparkene headede Jacob Lyngsø bolden over måletog ved et andet hjørnespark, havde Borup 2 forsøg på at få afsluttet, men det blev kun til forkølede skud og bolden endte ved Vejrumbros målmand.

I kampens 13 minut blev et indkast forlænget ind i Vejrumbros felt, men bolden blev flugtet over mål, så heldet var ikke med Borup. Kort efter havde Vejrumbro én af deres få chancer, men de kunne heldigvis heller ikke ramme målet og bolden røg ved siden af målet. Minuttet efter havde Vejrumbro igen en chance, men flot målmandsspil og sikker indgriben af Kaare i Borupmålet. Kaare stod en god kamp og kom godt ud af målet i flere situationer, hvor Vejrumbro var fremme i Borups felt.

I kampens 21. minut havde Rasmus et flot løb op af banen. Han løb fra forsvaret og var alene med målmanden. Christopher Justesen løb med og befandt sig nu umarkeret foran Vejrumbros mål. Målmanden valgte at gå mod Rasmus, der flot afleverede bolden ind til Christopher, der sikkert satte bolden i nettet til en fortjent 1-0 føring til Borup. Flot gennemspillet angreb, flot løb af Rasmus, flot indlæg og god afslutning af Christopher.

Måltavlen viste 1-0 ved pausen, hvilket i forhold til chancer og spil var helt i orden.

I anden halvleg kom Vejrumbro mere med i kampen, og der var chancer i begge ender af banen. Jacob Lyngsøe havde en chance, hvor han afsluttede over målet og Carsten Gundersen fik ram på en god bold, der desværre snittede en Vejrumbro forsvarer og gik ved siden af målet.  2 gode chancer, der med lidt held, burde være endt i målnettet.

Vejrumbro havde i kampens 65. minut et godt gennemløb. Deres angriber kom fri og Kaare måtte igen ud af målet for at forsvare sit mål. Igen en god aktion af Kaare, der halvklarede Vejrumbros afslutning. Bolden røg ud i spil igen. Vejrumbro opsnappede bolden og kunne afslutte i et tomt mål. Nu stod der så 1-1 på måltavlen. Ikke fortjent, men bolden er jo som bekendt rund i fodbold.

5 minutter senere havde Allan Hermansen et flot skud på mål, men heller ikke her var heldet med Borup. Derefter var der ikke nævneværdige chancer til nogen af holdene, og kampen endte uafgjort 1-1

Kampens spiller blev Jacob Lyngsøe. Foto herunder.

Se flere fotos fra kampen på dette link.