Referat Jyllandsserie kvinder SUB09 - Aalborg Chang

SUB09 kvinderne i Jyllandsserien tabte søndagens hjemmekamp mod Aalborg Chang med 3-1 efter 0-0 ved pausen.

SUB pigerne manglede i dagens kamp de 2 stærke offensive kræfter i Sara Poulsen og Ida Gundersen. Det betød, at træneren havde været nødt til at lave omrokeringer. Om det var derfor holdet tabte, kan man kun gisne om, men under alle omstændigheder, var det et godt spillende Aalborg Chang hold, der styrede spillet i store dele af kampen. I første halvleg var Aalborg Chant flere gange tæt på, med 2 forsøg på stolpen, men stærkt målmand spil af Sanne Pedersen i SUB-målet holdte buret rent. I stedet var unge Kamilla Højer-Nielsen i kampens 35. minut tæt på at bringe SUB foran i en situation, hvor hun løb fra forsvaret. Målmanden i Aalborg-enden kunne også sit kram og reddede flot Camillas forsøg.

Derfor stod det 0-0 ved pausen.

I anden halvleg kom SUB meget bedre med, men pludselig stod der 0-1 efter 52. minutter. Målet blev scoret på hjørnespark. Aalborg fik en 10 minutters udvisning, hvilket gav SUB luft til at presse på for alvor. I kampens 68. min kom udligningen endelig, da Katrine Bach Møller sendte Charlotte Kjølhedes hjørnespark i mål. 5 minutter senere, kunne SUB-holdet have bragt sig foran, da Charlotte Kjølhede flot gik solo og til sidst spillede bolden hen til en hel fri Kamilla Højer-Nielsen, der desværre sparkede fri.

I stedet slog Aalborg Chang til i det 75. minut, hvor deres farlige angriber strøg igennem og scorede til 2-1 og endnu en gang i det 82. minut, hvor hun scorede hun til 3-1.

SUB 09 var et par lige ved og næsten, men trods alt en fortjent sejr til Aalborg Chang.

Dagens spiller blev Charlotte Kjølhede, der satte sin præg på spillet i 2. halvleg.

Men også målmand Sanne Pedersen gjorde en figur i målet.