Referat serie 3 Borup IF - Viborg Nørremarken

Borup serie 3 fik en ny sejr, da holdet hjemme vandt den vigtige kamp mod Viborg Nørremarken med hele 4-0 efter 1-0 ved pausen.

Første halvlegs første mål kom allerede inden alle var kommet på plads. Kampen var knapt i gang, da Mikkel Larsen sendte holdet i front. Han sendte resolut bolden i mål efter en nærkamp, hvor han fik vristet sig fri. Derefter overtog Viborg Nørremarken delvis spillet og havde 2 gode forsøg på stolpen. Ændring i spillet skyldtes formentlig, at Borup blev reduceret til 10 mand i 10 minutter, da Aske Wendelboe fik gult kort. For Borup var Peter Lund uhyre tæt på at score efter par gode træk, men målmanden klarede flot hans skud. Første halvleg endte med 1-0 ved pausen

I anden halvleg fik Borup meget mere kontrol over kampen, og efter 10 minutter fandt Steffen Frederiksen Victor Lytzen, der smart tog bolden med og udplacerede målmanden 2-0 og en god start på anden halvleg.

Derefter var det med Borups gode spil, blot et spørgsmål om sejren størrelse. Midt i anden halvleg blev det 3-0, da Mikkel Larsen udnyttede en løs bold efter et hjørnespark. Samme spiller havde en dobbelt chance lige efter, men Nørremarkens målmanden leverede en flot redning. I det 82. minut blev det 4-0, da Christian Malik sendte bolden op i net taget fra kanten af feltet efter at Oliver Lytzen havde spillet bolden tilbage til ham.

En vigtig sejr var i hus, hvor Borup ligger lunt i svinget med 12 point, mens puljens 3 nederste hold alle har 3 point.