Referat Jyllandsserie damer Als B - SUB09

SUB09 damerne i Jyllandserien sikrede sig en ny sæson i rækken, da holdet vandt lørdagens udekamp i Als med 1-3. Et resultat som betød, at Als ikke længere har mulighed for at hente SUB09 i kampen om at holde sig over nedrykningsstregen.

SUB09 fik en glimrende start, da Ida Gundersen bragte holdet foran allerede efter 4 minutters spil. Efter den gode start spillede holdet glimrende halvlegen igennem. Presset var på Als, hvilket betød, at målmand Sanne Pedersen nærmeste ikke rørte bolden i den første halve time. Efter 18 minutter blev det 0-2, da Charlotte Kjølhede med en glimrende stikning fandt Ida Gundersen, der løb igennem og passerede målmanden til en 0-2 føring. I de efterfølgende minutter var SUB09 flere gange tæt på yderlig scoringer. Ida Gundersen var alene igennem igen, men ramte målmanden. Katrine Møller Havde et skud lige over mål og Ena Jørgensen havde et forsøg, der blev reddet på målstregen.

I stedet skete det, der ikke måtte ske. Als fik reduceret efter 32 minutter efter en dødboldsituation. Det var Als’ første forsøg på mål og effektivt udnyttet. I det 38. minut blev det 1-3, da Ida Gundersen scorede efter et smart bandespil med Line Østergaard og lavede en nem scoring.

I anden halvleg forsatte SUB damerne det udmærkede spil, og efter 55 minutter fik SUB09 et straffespark, da Ida Gundersen blev hægtet i feltet. Den chance sendte Charlotte Kjølhede desværre forbi mål, så det forblev ved 1-3. Selvom

Als derefter kom mere med i kampen, havde SUB damerne kampen under kontrol og kørte stille og roligt sejren hjem.

Træner Flemming Lund oplyste, at han og damerne kan være rigtigt godt tilfreds med spil, chancer og resultat. Unge Michelle Mogensen spille en glimrende kamp på den centrale midtbane, og hun blev også efterfølgende kåret som dagens spiller. Men også Matchvinder Ida Gundersen skal selvfølgelig roses for sine 3 glimrende mål.

Kampens spiller Michelle Mogensen (Arkivfoto)

Næste kamp er ude mod Aalborg Chang i Aalborg søndag den 22. oktober kl. 1530.