Referat serie 5 Borup IF - Foulum IF

Borup Idrætsforenings herre spillede lørdag den 14. oktober hjemmekamp mod Foulum IF i fint fodboldvejr. Kampen blev dog afviklet på træningsbanen, da opvisningsbanen var meget våd. De 2 hold ligger henholdsvis på 2. og 3. pladsen i puljen, men det skulle hurtigt vise sig, at der på dagen var klasseforskel mellem de 2 hold. Borup IF vandt kampen 8-1.

Allerede fra kampens start var det Borup, der var i front. Allerede efter 10 minutter havde Borup haft 5 pinligt store chancer, hvor bl.a. Kim Hermansen fik for meget luft under boldene, der røg langt over mål.

Efter 15 minutter spillede Rasmus sig til en god chance efter godt opspil af Magnus Nielsen. Rasmus havde taget ved lære af den erfarne Hermansen og skød også denne bold langt over mål. 2 minutter senere brændte det igen på hos Foulum. Allan Hermansen lavede et genialt indlæg fra højre side, men denne gang sparkede Rasmus et stort hul i luften.

23 minutter henne i kampen var det Foulums tur til at spille sig til en afslutning, men heller ikke Foulum havde held i støvlerne, og bolden røg langt forbi mål. 2 minutter senere var bolden i Foulum enden, hvor Allan Hermansen forsøgte sig med noget så smart, som et saksespark, men det lykkedes ikke rigtigt, så heller ikke her blev der ændret på stillingen. Foulum lavede derefter udspark, men det kiksede og ramte en helt fri Søren Jensen, der var fri på mål, men også han formåede at ramme forbi et tomt mål.

Alt tydede på, at Borup skulle vinde denne kamp stort, men målene udeblev. I kampens 27. minut skete så det, som ikke måtte ske. Borup dækkede dårligt op. Et indlæg ramte overliggeren, og en fri Foulumspiller kunne sikkert nikke bolden i målnettet. Nedtur for Borup, der helt uretfærdigt var bagud 0-1 i en kamp, hvor de havde siddet på det hele. Umiddelbart inden pausen, rodede Kim Hermansen bod på nogle af afbrænderne, da han scorede på et velplaceret skud helt ude ved målstolpen i venstre side. Ingen chance for Foulum målmanden i den situation. Pausestillingen 1-1 var ikke retfærdig, men godt med en pause til at få justeret støvler og aftaler.

Efter pausen havde Foulum tilsyneladende fået lidt ondt af Borup. Magnus lavede et flot indlæg, som en Foulum spiller valgte at sætte ind i egen kasse, så Borup nu fortjent førte 2-1. Dejligt med lidt hjælp, når nu egne støvler ikke kunne score mål. 5 minutter senere var den gal igen. Der opstod klumpspil ved Foulums mål. Flemming Lund forsøgte sig og bolden røg i mål efter noget, der igen lignede et selvmål fra en Foulumspiller. 3-1 og det lysnede for Borup.

Bagud 3-1 i en kamp, hvor Borup sad på hele spillet var åbenbart for meget for gæsterne fra Foulum. Deres spil faldt fra hinanden. 10 minutter senere slog Flemming sejren fast, da han tog bolden ned med brystet og prikkede bolden ind i målhjørnet. 4-1 til Borup.

5 minutter senere lavede Rasmus Abildskov Nielsen et flot mål og derefter gik det så stærkt, at skribenten ikke kunne følge med. I alt blev det til 3 flotte mål af Rasmus, heraf 2 på straffespark, samt endnu et mål af Flemming Lund, så slutresultatet blev 8-1. Godt for målscoren i kampen om oprykning til serie 4.

Eastside ligger sikkert på puljens førsteplads 2 point over Borup. Eastside har en let kamp tilbage, så de er formentlig sikre på førstepladsen, der giver sikker oprykning. Borup har 22 point med målscoren 27-10 en god chance for at blive blandt de 24 bedste serie 5 hold, der rykkes op i serie 4 til foråret.

Borup mangler nu kun én kamp i efterårssæsonen. Det er hjemmekampen mod Skals FF lørdag den 21. oktober kl. 1330.