Referat serie 3 Borup IF - Skive IK

Borup spillede uafgjort

Borup serie 3 spillede 1-1 i lørdagens hjemmekamp mod Skive. En kamp der blev spillet ved høje temperaturer på Borup Stadion i Låstrup. Måske var det varmen, der skal have skylden, for det virkede til, at Borup havde svært ved at komme i de rette omdrejninger, og det fornødne held i afgørende sitautioner udeblev.

Borup fik ellers en god start, da Frederik Hvid headede Mark Vads hjørnespark i mål efter blot 15 minutters spil. Umiddelbart efter spillede Peter Lund Lasse Braad helt fri. Hans forsøg havde desværre ikke nok kraft og det blev ved chancen. I kampens 30. minut kunne Anders Tougård også have bragt holdet foran 2-0. Han kæmpede sig til chancen efter flere halvredninger fra Skives målmand. Desværre headede Anders ved siden af et ellers tomt mål. I stedet skete det, der ikke måtte ske. Pludselig ud af ingenting hamrede en Skive spiller bolden afsted langt ude fra. Det kom bag på både forsvar og målmand. Bolden strøg lige gennem et passivt forsvar og sad perfekt lige inden for stolpen, hvor Christian Mønsted ikke havde chance for at nå den, selv om han var ude i fuld udstrækning.

I anden halvleg jagtede begge hold den afgørende scoring. Skive havde pænt spil og havde også en enkelt stor chance, men ellers var det Borup der havde chancerne. Blandt andet havde Peter Lund en stor chance efter 60 minutters spil. Mens spillere som Mike Lybæk og Anders Tougård også havde løse chancer.

Det blev ved det for Borup skuffende 1-1. Holdet havde fortjent at vinde kampen.

For Borup kunne holdet med en sejr nærmest have sikret sig en ny sæson i serie 3. Nu skal holdet ud i en nervepirrende kamp mod Viborg Nørremarken 2. pinsedag, hvor holdet med en sejr kan sikre sig, men et uafgjort resultat kan også vise sig være fint.

Som Borups bedste spiller i kampen blev Christian Malik kåret med sit store løbepensum og farlige hurtige raids op ad banen.

Kampens spiller Christian Malik i et af sine mange løb op ad banen.