Referat serie 5 Hersom/Bjerregrav IF - Borup IF

Fortjent serie 5 sejr.

Torsdag den 25. maj drog Borup Idrætsforenings serie 5 herrer til Hersom i stærkeste opstilling. Holdene lå inden kampen tæt med henholdsvis 8 og 9 point i midten af puljen. Det var derfor vigtigt med point for at lægge afstand til nedrykningsstregen. Borup kom for at vinde, og den plan holdt helt igennem, for holdet kom hjem med en 0-4 sejr og dermed 3 point på kontoen.

Kampen startede nogenlunde lige, men Borup havde heldet på sin side. Allerede efter 11 minutters spil, blev det til 0-1 i Borups favør, da Henrik Bitsch hamrede et kanon hjørnespark ind over Hersoms målfelt. Her fandt bolden Jørgen Nielsens pandebrask og blev gelejdet ind ved bagerste målstolpe. En gedigen signaturscoring af Jørgen Gamle Nielsen.

5 minutter senere var den gal igen for Hersom. Rasmus Abildskov Nielsen lykkedes med en dribletur op gennem Hersoms felt. Per Sørensen få fat i bolden og løfter den perfekt op i nettaget bag Hersoms målmand. Stillingen 0-2 efter 17 minutters spil. Det kunne tage lidt af lysten fra Hersomspillerne, så Borup fik mere og mere af spillet.

I kampens 24. minut havde Borup så tænkt sig at tage modet helt fra Hersom. Peter Skov løftede bolden ind i feltet på en god tværaflevering, hvor Carsten Gundersen kunne sætte bolden i mål til 0-3. Så var pynten efterhånden taget af Hersom. Fortjent 3 målsføring ved pausen, hvor Hersom havde mulighed for at sunde sig lidt.

I anden halvleg kom Borup skidt fra start. 4 minutter henne i halvlegen fik Kaare Elkjær en tilbagelægning, som han lagde ud i fødderne på en modstander. Det blev heldigvis ikke til mål, men skidt aktion fra Borup. Kaare tog revanche 10 minutter senere, da han hev 2 klasseredninger op af lommen. Bolden reddet på stregen efter flot langskud fra Hersom. Heldet var fortsat på Borups side.

16 minutter henne i anden halvleg havde Hersom/Bjerregrav så bolden i Borups netmasker, men målet blev underkendt for offsice.

I halvlegens 20. minut var Hersom igen fremme i skoene. De havde presset sig til et hjørnespark, som flot blev sendt ind over mål. Borups markeringer var ikke på plads, så Hersom kom til afslutning med et farligt skud, men igen uden held til at sætte bolden i mål.

Peter Skov stod for Borups sidste mål på et flot langskud i kampens sidste minutter. Anden halvleg bar præg af, at Borup kunne trække sig tilbage og spille på contra. Det lykkedes aldrig for Hersom at få løsnet Borups defensiv op, og Borup sad mere og mere på kampen, som den skred frem. Jørgen, Carsten havde begge chancer på contra og Pauli havde af 2 omgang chancen for at øge føringen. Det blev dog ved en fortjent 4 måls sejr til Borup.

Efter kampen stemte spillerne om at blive kampens bedste. Jørgen Nielsen, Henrik Bitsch og Christopher Justesen fik alle 3 stemmer, så en god og bred holdindsats var hemmeligheden bag Borups fortjente sejr.