74. min

3-1

Frederik Hvid

75. min

Borup serie 4 fik en ny sejr, da holdet fredag aften hjemme vandt over Kvik/Aalestrup IF med 3-1.

Det var dog ikke prangende, det man leverede især i første halvleg, og selvom man manglede en del spillere, der iblandt topscorer Nicklas Thorsager, kunne det ikke undskyldes.

Selvom spillet og den sidste gejst manglede i første halvleg, så kom man til en del chancer, som burde have resulteret i en føring. Bl.a var Victor Lytzen alene igennem uden at score på Kviks stærke målmand. Christian Malik havde en god chance men skød over målet.

Pludseligt kom Kvik foran på et godt frispark efter 9 minutter. I den situation, så Christian Mønsted i målet ikke så helt sagesløs ud efter skribentens mening.

Borup forsatte presset, og der blev efter manges mening begået straffe mod Peter Lund af en frembrusende målmand, dommeren lod dog fordelsreglen gælde, og det fes ud i ingenting.

Halvlegens største chance kom til Frederik Hvid, der i godt race frem af banen pludselig var alene igennem. Igen en flot redning af målmanden, sikrede en yderst overraskende og ikke helt fortjent Kvik/Aalestrup føring ved pausen.

I anden halvleg kom der mere tempo og gejst i Borups hold. Det var klart, at det kun kunne være et spørgsmål om tid før udligningen faldt. Bl.a havde Victor Lytzen en kæmpe chance efter et flot oplæg fra Peter Lund.

Efter et længerevarende pres kom scoringen i det 63. minut, hvor Anders Tougård samlede en hjørnesparks bold op, og med en perfekt centring sendte den ind i hovedet til Mads Thougaard, der snittede den i nettet.

I det 74. minut blev der sendt en lang bold afsted til den spillende træner Niels Klausen, der efter et par træk fandt Peter Lund, der headede bolden i mål til stor forløsning for det unge hold.

Umiddelbart efter fik Borup et frispark lige udenfor feltet. Det tog Niels Klausen sig af, og hans forsøg strøg hen til anfører Frederik Hvid, der sender bolden i mål til 3-1.

Mere blev det ikke til og efter en godkendt kamp og specielt 2. halvleg forbliver holdet på puljens førsteplads. Efter en runde hvor de 2 nærmeste forfølgere Hersom/Bjerregrav og Foulum/Trojka mødtes. Den kamp endte uafgjort 2-2, hvilket er helt fint for Borup. Hersom/Bjerregrav har nu 21 point, Foulum/Trojka har 19 mod Borups 23 point.

Næste kamp er igen hjemme og mod Fjelsø/Gedsted lørdag den 1. oktober kl. 1530.

Dagens spiller blev Peter Lund der lige så langsomt er ved at få gang i sit spil og også fik hul på bylden.

Se evt. Jysk Serie Fodbolds referat og billeder fra kampen på dette link.